PurhusNet > Arkivet > Serie 2 & 3 > Pokalturnering

Landspokalturnering

Se også referater fra turneringskampe

5. runde:

Spentrup IF (serie 2) - TST 79 (2. division) 17 - 32 (7-13)
Som forventet var TST 79 for stor en mundfuld for SIF, der i starten virkede lidt for imponerede over at møde et divisionshold. TST kom foran 6-0 efter 12 min., og nogle af de ca. 70 tilskuere bekymrede sig nok lidt over, hvorvidt det skulle lykkes SIF at få scoret. Christian Hoffman var den første til at vise, at TST absolut var til at snakke med, og på en god periode midt i halvlegen lykkedes det SIF at reducere til 5-7 - to af målene blev endda scoret med en mand i undertal. Efter 25 min. var stillingen 7-10, men desværre sluttede halvlegen med nervøst angrebsspil --> tabte bolde --> kontramål til TST, således at stillingen ved halvleg var 7-13. Efter pausen fulgte SIF med til 10-16. Her begyndte koncentration og tålmodighed at svigte, og så snart SIF tabte bolden i angrebet, kunne TST ubesværet løbe kontra mod et SIF hold, der bar præg af at julens "strabadser" nok stadig sad i (på) kroppen. Lars Christensen var med gode ryk og effektive afslutninger eneste på SIF holdet, der spillede op til sit absolut bedste. Kampens detalje blev leveret af Thomas Frölich . Få sekunder inden slutfløjtet blev der lagt et vip ind i feltet - bolden lå alt for lavt, hvorfor Frölich resulut kastede sig frem for med et perfekt hovedstød at sende bolden via stolpen i netmaskerne. Målscorere: Lars Christensen 4, Christian Hoffman 3, Nicolas Frandsen, Thomas Frölich, Peter Rise hver 2, Jesper Larsen, Michael Balle og Tommy Andersen hver 1. Kampens spiller: Lars Christensen

Se billeder fra kampen her

4. runde:
Spentrup
(serie 2) - Nørre Djurs (jyllandsserien) 27-16 (16-3)

Nørre Djurs ligger i toppen af jyllandsserien, og burde derfor med lethed kunne løbe SIF's serie 2 hold over ende. Og den opfattelse havde de også helt klart, da de kom til en stort set mennesketom Spentrup Hal. De blev klogere, og har sikkert haft en lang tur hjem gennem tågen, efter at have måttet indkassere deres hidtil største nederlag i denne sæson - og så mod et serie 2 hold!.

SIF spillede Nørre Djurs fuldstændig ud af banen. Der var kamp gejst over hele linien, men ikke mere end at hovedet blev brugt mere end musklerne. Det stereotype boldflytteri var erstattet af kreativitet, dristighed og lysten til at gøre det uventede. F. eks. brillerede Tommy Andersen - normalt inkarneret fløjspiller - med et par mål på hopskud. Mange mål blev scoret ved gennemspil til stregen, hvor rollen som afslutter skiftede mellem stregspiller, indrykkende fløjspillere eller bagspillere. Specielt Michael Balle havde en række gode frispilninger.

I den anden ende af banen var Hans Køpke med et velfungerende foran sig. Havde Nørre Djurs gjort sig den ulejlighed at læse PurhusNet's kampreferat fra SIF's kamp mod topholdet SMIFF, ville de have vidst, at 1 mål pr. 15 min. er kvoten hos Hans Køpke & Co når det kører godt. Den lektie fik Nørre Djurs lært i 1. halvleg - blot 2 mål i de første 29 minutter!.

Efter pausen må SIF spillerne have følt sig som Jeppe i Baronens seng, men det fik dem nu ikke til at falde i søvn. Med 10 minuter tilbage var forspringet øget til 16 mål, og forspringet kunne have været endnu større ved en mere effektiv udnyttelse af oplagte scoringstilbud. Jesper Larsen kom på banen i denne halvleg, og kvitterede med fem mål plus nogle slemme afbrændere. I kampens sidste 10 minutter fik Nørre Djurs reduceret forspringet på et tidspunkt, hvor såvel SIF tilskuere og spillere var ved at synes, at det var en småkedelig kamp. For at højne underholdningsværdien blev Hans Køpke sat til eksekvere SIF's sidste straffekast - og brændte (som adskillige andre før ham).

Hvorfor slår et serie 2 hold et hold fra jyllandsserien?

• Nørre Djurs begik den klassiske fejl at undervurdere modstanderen.
  • Det er svært at vinde over et hold, og SIF spillede denne kamp som et hold.
  • Hans Køpke tog fuldstændig modet fra Nørre Djur´s skytter.

Målscorere: Jakob Nørholm og Jesper Larsen 5, Peter Rise og Nicolas Frandsen også 5 heraf hver 1 på straffe, Tommy Andersen 3, Michael Balle og Thomas Frölich hver 2. Kampens spiller: Hans Køpke

Se billeder fra kampen ved at klikke her
-
tager lidt tid at hente siden

3. runde:
Løvel - Spentrup 28-31 (12-13)
Spentrup IF kom videre til 3. runde i LP-turneringen med en sejr på 31-28 over Løvel på deres hjemmebane. De to hold stod godt til hinanden med vægten lagt på teknisk betonet angrebsspil. Løvel var foran i kampens start, men ret hurtigt fik SIF kontakt, og holdene fulgtes pænt ad til en halvlegsføring på 13-12 i SIF's favør. Straks i starten af 2. halvleg lagde SIF afstand med tre hurtige scoringer af spillende træner Klaus Fahlberg. Dette forspring blev med held forsvaret kampen ud, således at der reelt ikke blev tvivl om resultatet. SIF's bagspillere forstod gennem hele kampen at udnytte svagt spillende målmænd hos modstanderen, hvorimod skud fra stregen slet ikke kunne undgå at ramme målmanden. Målscorere: Klaus Fahlberg 11, Nicolas Frandsen 8, Christian Hoffman 3, Tommy Andersen, Kenneth Pedersen og Peter Rise (begge på straffe) hver 2, Martin Larsen, Lars Christensen og Thomas Frölich hver 1

2. runde:
Spentrup - Langå Håndbold Klub 24-17 (14-11)
Der er kamp om pladserne på Spentrup's hold, som derfor startede ganske koncentreret. Michael Balle lagde for med nogle hurtige scoringer, og efter 20 minutter var SIF foran 12-4. Her mistede holdet så koncentrationen, og efter en stribe dumme boldtab, brændte chancer og håbløse skudforsøg fra SIF havde Langå reduceret til 14-11 ved pausen. Efter pausen blev angrebsspillet igen stabiliseret ved brug af to stregspillere, således at SIF stille og roligt trak fra til en sejr 24-17. Peter Rise var kampens helt store profil med 6 scoringer fra stregen efter gode indspil fra især Nicolas Frandsen og Klaus Fahlberg. Holdet fik to helt unødvendige udvisninger samt en diskvalifikation efter tacklinger midt på banen.
Målscorere: Peter Rise 8 (2s), Nicolas Frandsen & Klaus Fahlberg hver 4, Michael Balle 3; Martin Larsen og Thomas Frølich hver 2 og Jakob Nørholm 1

1. runde: Oversidder