Julefrokost 13. nov. 1999
Retur til foregående side
PurhusNet > Arkivet > Julefrokost

 

Klik for at se flere billederSIF's håndbold damer og herrer holdt julefrokost d. 13. november i Gassum Klubhus. Eftersom der stadig er lang tid til jul og sommeren knap forbi, bestod traktementet grillstegt oksekød. De fleste's bidrag til julestemningen bestod i indtag af X-Mas, men der sås dog også enkelte nissepiger blandt deltagerne Klik for at se flere billeder Klik på billeder for at se mere.

Som led i underholdning måtte Lynette og Kenneth optræde som ofre i en lokal udgave af "Klassefesten". Selvom der var blevet serveret fisk, fandt Kenneth det passende lige at snuppe en Guldfisk.

Så er der serveret 

Guldfisk fanges 

Guldfisk spises

Se flere billeder fra Klassefesten her

Lokale observatører lader forstå, at der stadig var liv i juke-boksen kl. 7.00 søndag morgen. Kl. 9 var der faldet ro over festen, og et par opofrende medlemmer havde påtaget sig at bevogte de sørgelige rester. For ikke at krænke privatlivets fred undlader PurhusNet at bringe et nærbillede af "vagtkorpset", men den skarpsindige iagttager kan gøre sig sine overvejelser om, hvem der så at sige sover med sin mobil telefon.

 

chart.dk