Referater leveres af Steen Bundgård.

FSI Herre Serie 2

2.25.2002
FSI - SIK 28 - 24
Vi skulle møde SIK som efter jul havde været ubesejret, så på forhånd var vi klar over at dette ville blive en meget vanskelig kamp. Men vi skulle vise at vi kunne holde gejsten selvom vi er rykket op. SIK chok startede og vi kom hurtigt bagud med 3 mål, men med god fight i forsvaret kæmpede vi os ind i kampen, ved pausen førte vi 14- 11. Men SIK havde ikke givet op endnu, så vi lavede et par taktiske fif, der gjorde at vi kunne vinde kampen 28 -24 med det holdt hårdt. Lars Bastrup og vore målmænd Jan Gøttrup/ Olav Sparre spille en flot kamp.

HOH - FSI 21 - 30
Denne kamp blev lidt mærkelig, for vi havde troet at vi skulle vinde for at rykke op i serie 1. Men resultaterne gjorde at vi var rykket op. Nu var det så vigtigt at vi kunne vise at vi så var værdige oprykkere, som ville spille en god kamp for de mange medrejsende tilskuere. Holdet viste god spillelyst og selvom HOH havde hentet forstærkning, blev der aldrig tvivl om kampens resultat, en meget flot spillet kamp, hvor kampens store spiller var Ruben Bjerre

Brøndum - FSI 20 - 31
Det var en af de kampe, som holdet havde frygtet meget , Brøndum er et meget vanskeligt hold at spille mod. De spille meget langsomt, og forsøger at trække modstanderen ned i samme tempo, og lykkes det for dem så kan de give store problemer. Derfor var kontrafasen et tema i denne kamp, både for at får nogle hurtige mål, desuden trætter det modstanderen. Man må sige at vi kom godt i gang og førte med 6-7 mål i midten af 1, halvleg, men fik en downperiode i slutningen af 1. halvleg, så vi ved pausen kun førte 14 - 11. Efter pausen blev tingen sat på plads da vi meget hurtigt førte med 8 mål, herefter skulle kampen bare køres hjem og det blev den. Kampen store spillere var Lars Bastrup og målmand Jan Gøttrup.

1.28.2002
FSI - Hobro 21 - 20

Denne kamp var igen en af dem, hvor man får flere grå hår. Efter en flot start hvor vi kommer foran med 4 mål, lukker vi igen Hobro ind i kampen, dels ved sløset forsvarsspil og mange brændte 100% chancer. I halvlegen ændre vi på nogle få detaljer. Dette virker næsten med det samme, holdet kommer foran med 6 mål, men igen sløsede afslutninger og dårligt forsvarsspil, er ved at gøre kampen "meget spændende" til sidst, men vi holdt tiden ud. Holdet er nu 5 point foran Randers KFUM.
Kampens store spiller var Ruben Bjerre.

1.15.2002
Topkamp sluttede uafgjort.
Ravnstrup KFUM - FSI 25 - 25

Denne topkamp blev meget spændende, og holdt spændingen til sidste dommerfløjt.
Holdene skiftedes til at føre med 2 mål gennem hele kampen, set udfra var kampen hårdt spillet, vi må nok sige at dommerne ikke var helt neutrale, de favoriserede hjemmeholdet i mange situationer. Men holdet skal have ros for, ikke at kommentere de mest tåbelige kendelser.
Kampens store spiller var så afgjort Lars Bastrup som scorede 14 mål, men her skal målmand Jan Gøttrup også nævnes, for de mange redninger på vigtige tidspunkter.

Jarl Arden - FSI 17 - 21
En kamp hvor alle uden undtagelse spillede dårligt, især når man ved hvordan holde kan spille. Men vi vandt trods alt, og vi nok erkende, at det var godt, det var bundholdet vi mødte på sådan en dag.

FSI - Viborg HK 27 - 19
Topkampen var meget lige i første halvleg som endte 9-9, men med en mandsopdækning og flere gode contraløb i starten af 2. halvleg, blev kampen reelt afgjort.
En meget stor kamp af Morten Jensen Og Lars Bastrup.

FSI - Brøndum 23 - 21
En typisk Brøndum kamp, hvor vi kommer til at spille i deres tempo. Vi var dog en smule uheldige med 7 - 8 stolpeskud, men der var ikke på noget tidspunkt tvivl om, vil ville vinde denne kamp.

Hobro - FSI 17 - 31
Efter en svag start hvor vi var bagud med 3 mål, styrede vi resten af kampen, og vi førte 14 - 10 ved pausen. I 2 halvleg flød spillet meget flot, og der blev scoret mange flotte mål.

FSI - Randers KFUM 22 -18
I denne kamp mødtes de 2 hold som ikke havde sat nogen point i de tidligere kampe.
Det blev en meget lige kamp, som først blev afgjort de sidste 5 min., hvor vi kom foran med 3 mål, denne afstand hold vi kampen ud.
Kampens helt store spiller var så afgjort Ruben Bjerre.

Rosendal - FSI 19 - 30
En kamp som i starten voldte os en del problemer, men da vi først fik skruet tempoet op, kunne Rosendal slet ikke følge med, men det var ikke den store kamp vi her leverede en tirsdag aften.

11.6.2001
S.2 H. Viborg - FSI 24 - 25 (11 - 15 )
Det blev uhyggeligt spændende, FSI`s håndboldherer S. 2 i lørdags spillede topopgør mod Viborg i Viborg Stadionhal.
20 sekunder før tid ved stillingen havde FSI målmand Jan Gøttrup den sidste af en lang række eminente redninger i topkampen, som næsten blev uudholdelig til sidst.
Inden kampen var begge hold ubesejrede. FSI bragte sig uventet foran 8 - 2 og førte ved pausen
15 - 11. I anden halvleg blev det neglebidende - ikke blot blev FSI indhentet, men 3 min. før tid førte Viborg med 24 -22. Alligevel endte kampen med en sejr på 25 - 24 med et mål 2 sekunder før tid af Lars Bastrup, det er holdmoral. Den vikarierende holdleder Lars Jensen har ros til hele holdet, men specielt til målmand Jan Gøttrup og topscorer Lars Bastrup var i særklasse.
Holdet skal spille igen tirsdag den 6 november i Rosendalhallen mod Rosendal.

10.29.2001
S.2 H.
FSI - HOH 85 32-18 (13 - 9)
Dette blev en kamp, hvor taktikken der var lagt, krævede at spillerne koncentrerede sig fra kampens start, desuden skulle man stå solidt i forsvaret. Man må nok sige at spillerne tog det bogstaveligt, for efter 15 min. førte holdet 7 - 0. Så skete det som tit sker for holdet, de fik en downperiode på 10 min, hvor HOH scorede 7 mål, holdet kom igen og fik sluttet halvlegen godt af.
Straks i 2. halvleg tog spillerne fat igen og på 10 min. knuste de håbet for HOH, og resultatet blev en knusende sejr. Holdets bedste spiller var så afgjort målmand Jan Gøttrup, som helt fik pillet selvtilliden ud af HOH spillerne, men Lars Bastrup skal også have ros for mange flotte mål.
Målscorer: Lars Bastrup 13, Bent Norsgaard 7, Peter Andersen 5, Ruben Bjerre 3, John Poulsen 2, Kenneth (jæger) Velling 1 Morten Jensen 1.

10.22.2001
SIK - FSI 17 - 20 (6 - 8 )
Denne kamp blev aldrig den helt store oplevelse, det endte med at holdet måtte slide sig til en sejr, selvom vi i 1. halvleg havde styr på tingene og førte med 2 mål. Men 10 min inde i 2 halvleg var vi bagud med 4 mål og havde en mindre krise, men her begyndte spillerne at kæmpe det bedste de havde lært. kampen sluttede da også med en sejr på + 3 mål

10.21.2001
FSI s.2 H - HIK/HOH Jyllandsserie 18 - 20 ( 8 - 6 )
FSI Serie 2 H tæt på kæmpe overraskelse i Landspokalturneringen i håndbold.
Serie 2 H. var utrolig tæt på en kæmpe overraskelse mod HIK/HOH Jyllandsserie, FSI førte hele kampen indtil der manglede 3 minutter, hvor holdet blev ramt af en yders tvivsom udvisning, dette udnyttede HIK/HOH til at bringe sig frem til slut resultatet 20 -18, og dermed vandt kampen.
Men det skal her siges at FSI hele kampen havde spillet fremragende især i forsvaret, hvor HIK/HOH i de første halvleg kun scorede 6 mål.
Hele holdet skal roses for at kæmpe så det var en fryd for øjet.
Nu må vi håbe at stilen holder til på søndag da vi igen skal spille i turneringen.

10.1.2001
FSI - Ravnstrup KFUM 21 -19 (12 - 10 )
Så kom holdet i gang med den første turneringskamp. Dette skete efter en del træningskampe, med svingende resultater, det har været svært at stille det samme hold til hver kamp. En af de sidste testkampe var i Landspokalen mod BÅB s.1 hold, i denne kamp spille holdet virkelig koncentreret, dette resulterede i at vi vandt med 3 overskydende mål.
Tilbage til den første turneringskamp. Vi vidste på forhånd at Ravnstrup ligesom os, havde været lige ved at rykke op sidste år, derfor var vi klar over at det ville blive en jævnbyrdig kamp, det blev det så. FSI førte hele kampen, men havde en svaghedsperiode i 2. halvleg og her viste vor 2 nye målmænd virkelig deres klasse, ellers havde Ravnstrup scoret mange flere mål i denne periode.
Men holdet kæmpede godt, og kunne til sidst trække det længste stå, så det blev en god åbning på turneringen, det er bare så ærgerligt at den næste turneringskamp ikke er før om 3 uger.
Målene blev fordelt på følgende spillere: Lars Bastrup 8, Kim Hallas 5, Ruben Bjerre 4, Peter Andersen 3 og John Poulsen 1

Der er så blevet arrangeret at vores næste kamp i landspokalen skal spilles tirsdag den 16.10 kl 20.45 i Purhushallen og modstanderen er ingen ringere end HIK/HOH´s førstehold, som spiller i Jyllandsserien.