PurhusNet > Fritid > Fodboldresultater > Old Boys turnering

FSI - PIF 1-3 (1-1)
Hat-trick af Jens Larsen

Jens Larsen - scorede hat-trickDer er altid en særlig intensitet over lokalopgør. Dette gjaldt også kampen d. 27. maj 2002 mellem FSI og PIF. I 1. halvleg skiftedes holdene til at have overtaget. Mikael Rauff i PIF målet hindrede med en flot parade FSI i at komme foran. I stedet gav samspil mellem Ole Vestergaard og Jens Larsen bonus til PIF. Ved næste "fare på færde" foran PIF målet fik Rauff igen reddet (se billeder), og bolden burde have være sparket væk. Men nej - Kim Hallas fik fat i den og snød to PIF spillere, for derefter at udligne til 1-1. Efter pausen stod der PIF på det meste, men kampen blev først afgjort i de sidste 10 min. Igen var Jens Larsen målscorer efter oplæg fra henh. Ulrik Christensen og Ole Vestergaard.

Billeder fra kampen: (se også billedsekvens af FSI scoring )