PurhusNet > Fritid > Fodboldresultater > Old Boys ELRO

Onsdags holdet

Bag betegnelsen "Onsdagsholdet" skjuler sig nogle af PIF's mest rutinerede kræfter - i flæng kan nævnes Niels Junior, Ejnar Menicke og Eskild Lund. Da rutine vel nok kan opveje ungdommelige ben, har holdet haft selvtillid nok til at tilmelde sig en alm. old boys række (ELRO turneringen) - dvs. for spillere over 30 år. Her på siden vil du løbende kunne læse referater fra kampene, samt følge stillingen.

Fjordbakken -PIF (1-2) 2-3
Fjordbakken stillede med et ungt hold, hvor de tekniske kvaliteter var større end de taktiske. De forstod således ikke at udnytte banens bredde, hvilket gjorde det noget lettere for PIF's forsvar at blokere deres kombinationsspil. Efter at hvert hold havde scoret på bløde langskud med velvillig accept af de respektive målmand, kom PIF på 2-1 efter et hurtigt kontraangreb med blot tre stationer. PIF startede 2. halvleg med god bredde på spillet, men måtte alligevel vente til slutningen af kampen, inden den afgørende scoring til 3-2 blev sat ind efter at Carsten & Carsten brugte hovedet ved hjørnespark. Målscorere: Carsten Mikkelsen 2, Carsten Klit 1.

FC United - PIF (1-1) 2-2
En underlig kamp mod et underlig hold. FC United havde nogle aldeles farlige angribere, stort set ingen midtbane og et OK forsvar, når det altså først var kommet på plads. På plads var det ikke lige i starten af kampen, hvilket gav skud mulighed til Arne Christiansen, og med god vilje fra United målmanden, fik bolden lov til at trille i mål. Derefter overtog United's angribere scenen, og kun takket være godt spil af Henrik i målet, samt en portion held, gav det kun en enkel scoring til United inden pausen. Efter pausen stod der PIF på det meste og efter et aggresiv pres på United's bagerste forsvar blev bolden erobret og endte hos Arne Hasselgren, der velovervejet sendte bolden uden om en fremstormende målmand og via stolpen ind i nettet. PIF fortsatte presset men en hurtig kontra gav udligning til United. Kampen set som helhed burde PIF være tilfreds, men med lidt mere bevægelse og bredde burde PIF kunne have løbet med sejren. Målscorere: Arne Christiansen og Arne Hasselgren hver 1.

Freja 2 - PIF 2-3 (0-2)
Første kamp efter sommerferien, hvilket bl.a betød en fuldtallig skare på 14 spillere - de gamle drenge har fået reperareret diverse skader i løbet af sommerferien. Foruden nye kræfter var der også en ny flot komplet spilledragt til "Onsdagskyllingerne" sponseret af Eskild Lund. Spillemæssig blev der kvitteret for den nye dragt med rimelig godt spil - måske med lidt for stor ivrighed specielt i første halvleg. Foran 2-0 ved pausen og med vinden i ryggen blev Freja sat underhårdt pres specielt i begyndelsen af 2. halvleg. Det gav yderligere et mål men betød også en vis skødesløshed i eget forsvar plus problemer med for stor afstand mellem angreb og forsvar. Det udnyttede Freja til at score to billige mål i de sidste 10 minutter, hvor der således blev skabt unødig spænding om resultatet. Målscorere: Bent 2, Karsten 1.

PIF - Romalt 1-1 (0-0)
P.g.a. en del skader var holdet i denne kamp suppleret med letbenede spillere fra mandagsholdet. Og det godt det samme!. Romalt ligger ikke uden grund helt i toppen af turneringen, og leverede da også en hurtig gang fodbold, hvor PIF i begyndelsen havde svært ved at følge med. Efter de første hæsblæsende 10 minutter fik PIF rimelig styr på tingene, og tilspillede sig en række muligheder, der med lidt held kunne have givet bonus - bl.a. måtte energiske Arne Hasselgren først se et skud pareret i bedste målmandsstil af markspiller uden at dommeren reagerede, og senere forblev dommerens fløjte også tavs, da samme Arne blev overløbet i straffesparksfeltet. Efter pausen bevarede PIF initiativet, indtil Romalt på effektiv kombinationsspil på en kontra broderede sig igennem til en 1-0 scoring. Så virkede det pludselig lidt sværere for PIF mandskabet, der nu også havde to skadede på sidelinien. Nogle farlige kontraangreb blev det dog til, og efter at Ole Søbye havde misbrugt en stor mulighed på en ripost, lykkedes det Poul Hauge efter lidt klumpspil at få sparket bolden i nettet til 1-1. Og takket være en dumdristig Romalt keeper kunne det næsten være blevet 2-1, idet han efter driblinger i eget felt blev tacklet af Karsten Klit, hvis skud fra spids vinkel blev pareret up på stolpen. Målscorer: Poul Hauge 1.

Kristrup 2- PIF 1-1 (0-0)
Her tabte PIF 2 point!. Ikke fordi holdet ligefrem er vant til at vinde, men denne kamp burde have givet 3 point på kontoen. Også selvom PIF kun mønstrede 11 mand inkl. halvskadet Søren Madsen. Første halvleg, hvor PIF spillede mod vinden, var egentlig rimelig lige. Kort før pausen havde Arne Hasselgren udsigt til frit løb mod mål, men blev ureglementeret stoppet ved hiv i trøjen. Det betød, at PIF i 10 minutter i 2. halvleg var i overtal, og efter flere tilløb lykkedes det efter kontraspil for en hårdt presset Svend Madsen at sende bolden i mål til PIF føring. Det gav blod på tanden, og kort efter fik Arne Christiansen serveret boldet i hel fri position, men kvitterede ved at hamre et skud over målet. Bedre gik det ikke Jens Peter Hansen , der efter sololøb fra midten med et fladt skud passerede en fremadstormende målmand og desværre også fjerneste stolpe. Om det var sådanne afbrændere, der inspirerede Ole Søbye er uvist. I hvert til fald modtog han få sekunder før slutfløjtet en centring fra baglinien, som hådt og præcist bleb banket i netmaskerne - desværre bag en måbende og aldeles sageløs Henrik i PIF målet. Surt show. Målscorer: Svend Madsen 1

RB 72 - PIF 2-0 (1-0)
Her var PIF oppe mod puljens suveræne tophold, så med en smal trup på blot 11, der end ikke omfattede en målmand, var der ikke den store optimisme forud for kampen. Så derfor var det noget af en positiv overraskelse, at PIF i løbet af de første 10 minutter havde spillet sig frem til en håndfuld oplagte oplagte scoringschancer. Desværre manglede den afgørende skarphed - bolden ville ikke i nettet. Det kom den derimod i den forkerte ende efter en dødboldssituation. RB 72 dominerede slutningen af halvlegen og fortsatte presset i starten af 2. halvleg - manglen på udskiftningsspillere var mærkbar for PIF. Til trods for de trætte ben, blev der også spillet frem til chancer i denne halvleg. Tættest på var et frispark på overliggeren og som det ofte går - i stedet for 1-1 gav en hurtig kontra 2-0 til RB 72. Ses bort fra de brændte chancer leverede PIF i denne kam det hidtil bedste spil i denne sæson.

PIF - Fjordbakken 0-1 (0-0)
"Så bliver det svært at vinde kampe, når vi ikke kunne slå dem" var en typisk kommentar efter en kamp, som PIF vittelig burde have vundet. Nederlaget kom egentlig ikke fordi der blev brændt oplagte chancer. Heri llå fejlen - til trods for massiv overvægt i spillet lykkedes det ikke at spille sig frem til oplagte scoringschancer. Tættest på var et hovedstød fra Bent efter indlæg fra fløjen - nogle PIF spillere så bolden over stregen. Det med indlæg fra fløjen var desværre noget af en mangelvare og måske årsagen til den manglende målfarlighed: For stor koncentration af spil på midten og ofte for direkte - især set i forhold til modstanderens spillen på off-side.

PIF - FC United ?-? (0-2)
PIF gav bolden op - etablerede angreb og pressede i nogle minutter. Så fik United fat i bolden og lodsede den over midterlinien, hvorefter en hurtig frontløber løb fra PIF forsvaret og scorede. PIF gav bolden op - etablerede angreb og pressede i nogle minutter. Så fik United fat i bolden og lodsede den over midterlinien, hvorefter en hurtig frontløber løb fra PIF forsvaret og scorede. Og - nej - desværre er gentagelsen tilsigtet. PIF fortsatte ufortrødent med offensivt spil, og kom da også frem til en række tæt-ved-og-næsten: Bent trillede bolden mellem benene på målmanden men desværre lige på den forkerte side stolpen, og JensPeter sendte et direkte frispark på overlæggeren, så stillingen ved halvleg var 2-0 i Uniteds favør. På det tidspunkt forlod referanten kampen, så resultatet kendes ikke i skrivende stund. Efterskrift - endte 3-1.

Sønderhald - PIF udsat
Kulde, regn og en glemsom dommer, der først dukkede op 40 minutter for sent. På det tidspunkt havde holdene spillet 13 mod 13 med et uafgjort 1-1 til følge. Et par skadede PIF spillere og tiltagende mørke betød, at kampen blev udsat.

PIF - Randers Freja 2  4-0 (1-0)
Her kunne PIF holdet tage sig en slapper mod en modstander, der både teknisk, konditionsmæssig og sågar talmæssig  (spillede med 10 mand det meste af kampen) var PIF holdet underlegen. PIF lagde fra kampens start pres på Freja holdet, hvilket bl.a. resulterede i skud på overlæggeren. For lidt tålmodighed/for direkte spil gjorde dog, at Freja ikke rigtig blev splittet ad, og halvlegens enlige scoring signeret af Bent var da også mere med baggrund i tilfældigheder end godt spil. Efter pausen kom der bedre gang i boldspillet, og i kampens sidste kvarter blev der scoret yderlige tre kasser. Sejren kunne dog have været væsentlig større, såfremt bolden var trillet mere i bredden og lejligvis baglæns. Målscorere: Bent Christensen 3, Svend Madsen 1.

PIF - Råsted 0-2 (0-1)
Denne kamp kunne lige så vel have endt med en PIF sejr. Med lidt mere engagement og lidt mere held. Faktisk misbrugte PIF fire helt oplagte chancer - var der blevet scoret på de første af disse var Råsted absolut ikke bedre, end at PIF både spillemæssig og resultatmæssig ville kunne have sat sig på kampen.

Kærby OF -PIF 0-1 (0-1)
Nogle af PIF gutterne havde ligefrem trænet lidt inden sæson starten og godt det samme. Kærby havde et udmærket hold med en håndfuld særdeles letbenede spillere, der specielt i 1. halvleg spillede sig frem til en række store chancer. Dog blev de enten misbrugt eller Henrik i målet klarede paragrafferne. I den anden ende havde PIF meget få reelle angreb, men til gengæld blev der udvist stor effektivitet. Midt i 1. halvleg blev bolden erobret på egen banehalvdel - spillet ud til Jens Peter på fløjen, der efter en tur mod baglinien centrede bolden ind til Bent, som i stormende fremløb koldblodig tog bolden ned brystet og med et fladt skud passerede Kærby keeperen. Efter pausen pressede Kærby voldsom på for at få udlignet, men PIF kæmpede både klogt og energisk, således at der egentlig ikke opstod farlige situationer. Målscorer: Bent Christensen 1.