PurhusNet > Erhverv > Sysser's Kostumeudlejning

 

Sysser's Kostumeudlejning

Glenstrup Søvej 18 - se kort
Holmegård, 8990 Fårup
86 44 36 25
info@syssers.dkwww.syssers.dk

Kostumer til enhver anledning og fest.
Kom og få et par tips om en passende kostume.

  • Går du rundt med en skuespiller i maven?
  • Har du fået chancen for at slå igennem på de "skrå brædder"?
  • Skal du være med i årets dilletant-forestilling?
  • Skal du og dine venner være med ved årets store karneval? 
  • Har du sidste skoledag eller anden grund til at lave en fest?

så tag ud til Sysser's og få et par gode råd om
en grimasse og et kostume der kan passe.

I vort fotoalbum får du et godt og hurtigt indblik i hvilke muligheder der er for en passende kostume, men du kan naturligvis også gå på udflugt på vort lager, hvor vi gerne giver dig et par gode råd med på vejen.

Priser
Alt efter hvad du har brug for af kostumer, så svinger priserne, men vi er særdeles konkurrencedygtige og kostumerne kan lejes fra kr. 125,-og opefter.
Har du brug for mere end en kostume, og drejer det sig om kostumer til flere personer, beder vi dig indhente tilbud i butikken.

Vi har over 8.000 forskellige kostumer Kæmpestort udvalg i Sysser's butikpå lager, og er Kronjyllands største kostumeudlejer. Uanset om det drejer sig om en kostume til en enkelt eller en hel gruppe, så har vi alt fra lancierkjoler til klovnedragter. Det brede udvalg giver dig store muligheder for at finde lige netop den kostume der passer dig og anledningen bedst.

Vi er specialister i lancierkjoler
Specielt velegnet til
afslutningsfesten på gymnasiet, handelsskolen eller anden vidergående uddannelse, har lancierkjolerne vist sig at være særdeles populære. Vi har et stort udvalg af disse kjoler.

Fra kr. 125,-

Er du klar til den store fest . . . ?
Gør festen til den helt store oplevelse. Det er morsomt at klæde sig ud, og kostumerne er også særdeles velegnet til skuespil i børnehaven, i gadeforeningens underholdning, på en lang lørdag eller til
årets firmafest. Der er ikke grænser for hvor kostumerne bringer lykke. Lad os give dig et par forslag med på vejen, og kom og få et par gode ideer i butikken. Kik vort fotoalbum igennem, her er der masser af inspiration at hente.

Vi har også dyr !
Til karnevallet, sidste skoledag eller privatfesten har vore
dyrekostumer tit og ofte vakt meget stor begejstring. Vi har masser af forskellige, der med garanti vil vække stor jubel blandt gæsterne. Tænk anderledes og kreativt;
lej et dyr billigt.

Har du et specielt ønske -
syr vi gerne en løsning der passer
Står firmafesten eller lignende for døren, og har vi ikke lige de kostumer der passer, så løser vi problemet alligevel. Som en naturlig udvidelse af bredden i vores udvalg,
syr vi hver dag nye kostumer til helt specielle anledninger. Dette er naturligvis med til at give vores lager et nyt pust hele tiden, og har du eller I en skør idé til en sjov påklædning, så lad os få en snak om det, vi finder sikkert på en kreativ løsning, der redder festens højdepunkt.

Forretningen er åben mandag, tirsdag, torsdag & fredage fra kl. 17.00 til 18.30
Telefonen er åben de samme dage fra kl. 13.30.
Giver de normale åbningstider problemer, er du velkommen til at kontakte Sysser's Kostumeudlejning for aftale af alternativ tidspunkt.

eller efter aftale - ring på 86 44 36 25

Hop til toppen

 

Siden er sidst ændret 07/09/06