PurhusNet
> Fritid > PIF > Kampreferater

PIF fodbold

Kamp referater fra PIF's fodboldhold

1. maj 2007

Lutter sejre i april !!!!!!

Nedrykningstruede Skelund fik intet med hjem fra Asferg ArenA.
Purhus IF - Skelund 3-0 (2-0)
Målscorer:
Rasmus Nørlem 2 mål. Jeppe Stentoft 1 mål.
Purhus IF?s førstehold, fortsatte vinderkursen med en sikker 3-0 sejr over de grønklædte Skelund spillere, som reelt ikke havde en chance mod effektive og kontrollerende Purhus.
I kampens start havde Skelund en lille chance, hvilket var medvirkende til at Purhus holdet vågnede helt op. Herefter blev spillet presset dybt ned på Skelunds bane, og efter bare 8 minutter brød Purhus igennem og scorede til 1-0. I ægte brasiliansk stil, spillede angriber Jeppe Stentoft og venstre back Allan Sønderstrup sig sammen igennem Skelund forsvaret, og slutteligt eksekverede Jeppe Stentoft iskoldt bolden i mål og føringen var en realitet. Purhus fastholdt dog presset og bankede på til en 2-0 føring. Denne kom efter 20 minutter, da Steffen Drud Meineche med et langskudsforsøg pressede Skelund keeperen, denne kunne ikke holde det knaldhårde skud og Rasmus Nørlem viste angriberinstinkt, ved at være over returen og scorer til 2-0.
Herefter tog Purhus lidt tempo ud af kampen og kontrollerede resten af halvlegen. Kun i glimt fik Skelund lov til at vise tænder, men et stærkt spillende Purhus forsvar gjorde opgaven, mere end svær for Skelund angriberne.
Anden halvleg blev noget af en langgaber, for de rigtig mange fremmødte Purhus fans, som heldigvis i stedet, kunne nyde det rigtige gode vejr. Skelund kunne ikke true Purhus og Purhus formåede ikke at lukke kampen. Derfor skulle man hen til 1 minutter før tid, hvor det unge talent Simon Svendsen tog et commando raid op ad højre side, slutteligt sendte han bolden i pandebrasken på Rasmus Nørlem, som via den ene opstander, sendte bolden i mål til en sikker 3-0 sejr.

Både turnerings- og pokalkampe i maj.
Efter kampen var Purhus træner Morten Christensen meget begejstret
at vi har fået 12 point ud af 12 er jo helt fantastisk, det var der ikke mange
som havde forudset inden første turneringskamp. Men opskriften har været en kamp
ad gangen, så det bliver vi ved med! Gutterne har også kanon god indstilling, de
kan sagtens fokusere på hver enkelt kamp og detalje. Det har skabt pointene,
samt naturligvis et giftigt angreb og klasseforsvar. Det jeg er bekymret
for, er de mange kampe vi har i maj, med både turnerings- og pokalkampe bliver
det hårdt fysisk, men vi må rokere lidt på pladserne, så nogle spillere får
hvile. Turneringen har klart første prioritet
afsluttede en glad Purhus træner.

Etiketter:


23. april 2007

Purhus førstehold vinder & vinder & vinder

Purhus IF - Visborg 5-2 (2-0)

Målscorer: Jeppe Stentoft & Simon Nyborg 2 mål hver og Morten Drachmann 1 mål.

2. påskedag var startskuddet til den nye sæson. Endnu engang, efter en sæson i serie 5, var Purhus bedste hold i serie 4. Det var derfor spændende at se, om de kongeblå kunne fortsætte den sejrrige stime, når modstanden formentlig vil være lidt hårdere, end i jubelsæsonen 2006.
Fra kampens start var Purhus helt tændt, med stor villighed til løb og kom først på bolden over hele linien, imens virkede Visborgspillerne forvirret og på hælene. Muligvis var det guleroden som første målscorer nogensinde, på den nye scoringstavle, der øgede Purhus presset endnu mere. Derfor var det helt fortjent at Purhus kom foran med 1-0 midt i 1 halvleg. Morten Drachmann skar ind fra højrekanten og sluttede af med et skud, udenfor målmandens rækkevidde, dermed fik Purhus lov til at score første mål på Asferg ArenA i 2007. Purhus fortsatte presset og i det 33 minut lobbede Jeppe Stentoft bolden over Visborg målmanden til en 2-0 føring. Herefter slap Purhus lidt taget og Visborg fik overtaget, alligevel kunne Purhus gå til pausen, med føring på 2-0.
Træner Morten Christensen var tilfreds med spillet og indstillingen, men advarede imod at Visborg formentlig vil komme blæsende fra 2 halvlegs start. Dette var også tilfældet, men Purhus spillede klogt og bed fra sig i kontraspillet. Derfor stod der efter 65 minutter 4-0 til Purhus, efter to mål af Simon Nyborg. Herefter var Purhus ikke koncentreret nok og Visborg scorede straks til 4-1. Herefter ændrede Visborg opstilling til 3-4-3 som øgede presset på Purhus. I denne periode spillede de kongeblå ikke fornuftigt nok og lod sig stresse for let. Alligevel kom Visborg ikke til nogen reel chance, først med ni minutter igen, fik det rød klædte Visborg hold reduceret til 4-2. Kampen var på papiret afgjort, selvom Visborg fastholdt troen på sejr og pressede på for flere mål. Derfor fik Purhus endnu et par kontraer. Martin Høgh fik i overtiden tilkæmpet sig et straffe, som Jeppe Stentoft sikkert scorede på.
Efter kampen udtalte træner Morten Christensen til pressen
3 point på kontoen i åbningskampen er bare rigtig lækkert, drengene gav alt i
dag, så kan kun være tilfreds. Jeg var sku ellers pænt nervøs i dag, der røg en
hel pakke Prince,
grinte han efterfølgende, inden han med alvor i stemmen, endnu engang fastslog, at det er en kamp ad gangen for det unge Purhus mandskab.

Etiketter:


13. marts 2001

Velkommen til kamp referater

Velkommen til siden med kampreferater fra fodboldafdelingen i Purhus Idrætsforening

De enkelte holdledere og trænere har nu mulighed for selv og direkte lægge referater på Internettet - blot du har adgang til en web browser !

Har du lyst til at få denne mulighed lige netop inden for dit interesseområde, skal du blot sende en mail til webmaster@purhusnet.dk .

Etiketter: ,