PurhusNet
> Fritid > PIF > Kampreferater

PIF fodbold

Kamp referater fra PIF's fodboldhold

15. april 2007

PIF - Havndal 1-3 (1-1)

Gassum stadion
Målscorer: Mads Langberg
Fighter: Mads Langberg, Stemmerne: Martin Westh/ Anders Bennedsen
Der var lunt, vindstille og høj sol, da et afbudsramt PIF hold løb ind på Gassum stadion til årets første kamp hjemme i hulen. Efter at have smækket Havndal i en træningskamp tegnede alt dermed lyst. Grundet flere afbud var old-boys spiller Dennis Jensen hentet ind i truppen. Han spillede med stor autoritet i forsvaret og afværgede flere gange farlige situationer, men kunne dog ikke forhindre, at Havndal allerede efter 17 min bragte sig i front efter en dødboldsituation. Herfra blev resten af halvlegen et tungt PIF pres. Langsomt spillede de blå sig til flere chancer. Først en halv chance til forwarden Thomas Bang, kort efter en stor mulighed til Jesper Rasmussen, der med held havde ført til PIF udligning. Der skulle dog gå 33 min. inden udligningen kom. King off football (Leif Rasmussen)?s barnebarn Jesper driblede flot igennem på venstrekanten og sendte et præcist indlæg ind i hovedet på Mads Langberg, der med pandebrasken fortjent bragte balance, på den i Gassum endnu ikke opførte måltavle. PIF?erne måtte tage til takke med uafgjort i pausen.
2. halvegs første kvarter blev dommineret af gæsterne i rødt. Det førte allerede efter 50 min til føringsmålet efter et hjørnespark. PIF?erne fik igen mere plads og satsede mere fremmad banen. Det gav igen mere plads til kontra for gæsterne. Derfor kunne hverken Dennis Zimmerman eller PIF forsvarerne forhindre 3-1 målet med en halv time igen. At PIF?erne den sidste halve time igen fik presset spillet op på den halvdel og styrede begivenhederne er irrelevant og spild at linjer i dette blad, når både mål og de store chancer udeblev. 2 kampe og 3 point placerer holdet midt i rækken. Over and out.

Etiketter:


10. april 2007

Dronningborg B - PIF 1-3 (1-1)

Dronningborg bane 4
Målscorer: Thomas Bang, Alex Asferg og Thomas Nicholson
Fighter: Nicholson, Stemmerne: Mads Langberg
Selv om vejret på påskens sidste dag var surt og gråt skulle det vise sig at blive en god og udbytterig eftermiddag for de kongeblås næstbedste hold, der i præmieren skulle betræde DBs anlæg. Netop DBs bane 4, som kampen af uforklarlige årsager var henvist til, har været underlag for adskillige træningspas for PIFs ene debutant Thomas Nicholson, der med sin gode indstilling satte sig godt igennem og viste vejen. Udover Nicholson fik tidligere juniorspiller Dennis Zimmermann debut i PIF målet og stod en fejlfri kamp. Han kunne på ingen måde klandres for den scoring manden i sort modigt dømte over stregen, selv om Anders Bennedsen på stregen hindrede DB?erens hovedstød i at passere linjen. 1-0 efter en halv time var dog på ingen måde uretfærdigt, idet DB i 1. halveg sad tungt på kampen. Speciel efter den hurtige indskifting af X-landsholsspilleren Erik Bo Andersen, lagde de gule et højt pres på PIFs halvdel. De kongeblå levede på det hurtigere kontraspil. Det førte blot 5 min efter hjemmeholdets føringsmål til udligning. Mens DBs ene back tog sig en ordentlig lur opsnabbede Nicholson bolden på kanten og spillede Thomas Bang helt fri, der alene med målmanden sikkert bragte balance i målregnskabet. Efter pausen fortsatte DB deres presspil, men med en gennemsnitsalder på det dobbelte af PIFs, løb kræfterne op og PIF fik mere og mere plads opad banen. Anført af banens bedste PIF-debutant Mads Langberg fik PIF-spillet sig til flere og flere chancer mod et efterhånden passivt DB forsvar. Det gav en friløber til Alex efter 70 min, som han udnyttede efter at have afdriblet DB-keeperen. 2-1!
Efter Martin Westh var blevet gjort opmærksom på DBs røde angribers fortid, dækkede han sammen med en solidt spillende Brian Nygaard den tidligere Rangersspiller helt ud af kampen. PIFs kontramaskine gav igen udbytte 9 min før tid, da Thomas Nicholson på en stikning fra Martin Westh afgjorde kampen med dagens flotteste mål, et lob fra nul grader, der endte i nettet. Årets første 3 point blev en realitet i en kamp, der også bød på comeback til den erfarne Michael Høyer, der med sit gode overblik styrede PIF midtbanen.

Etiketter:


13. marts 2001

Velkommen til kamp referater

Velkommen til siden med kampreferater fra fodboldafdelingen i Purhus Idrætsforening

De enkelte holdledere og trænere har nu mulighed for selv og direkte lægge referater på Internettet - blot du har adgang til en web browser !

Har du lyst til at få denne mulighed lige netop inden for dit interesseområde, skal du blot sende en mail til webmaster@purhusnet.dk .

Etiketter: ,