PurhusNet > Arkivet > Ynglinge
Retur til foregående side

Klik her for at returnere til Purhus I.F.'s startside

Holdet's træner er Jens Peter Hansen, Hvidsten. Kan kontaktes på på 86 47 90 21 eller via e-post. Han har rundet de fyrre, og er stadig aktiv fodboldspiller windsurfer; snowboarder og praler af 2.38 som bedste marathon tid.

Vi træner efter aftale kl. 19.00 i Asferg. Næste træning mandag aften.. Her har du chancen for at komme til at spille fodbold med jævnaldrende. Årgangene 81-82 er små årgange, og din normale klub har sikkert ikke et ynglinge hold. I.s.f. at være en blandt 50-75 i en Randers klub eller en af de små på et halvdårligt serie hold vil det være sjovere for dig i en mindre klub. Der er p.t. spillere fra Nørbæk, Fårup, Asferg, Hvidsten, Gassum og Spentrup.

Hop ned til nyeste kamp referat

Her kan du se turnerings- og trænings program

Trænings turnering (klik på resultat for at se referat)

Purhus IF

Besøg Sparekassen i FårupBesøg Sparekassen i AsfergBesøg Sparekassen i Spentrup         Holdet har fået nye spilledragter sponsoreret af:

Kamp referater                                    Se holdets top score liste

Hornbæk-PIF  5-4 (træningsturnering)
Kampen blev spillet på grusbane i kraftig blæst, hvilket gjorde bolden endnu sværere at styre her ved sæsonens start. Hornbæk startede med vinden og pressede os i bund, og fik da også scoret efter 10 min., hvor forsvaret stod forkert placeret ved et indlæg. Efterhånden kom vi fremad på banen, og nytilkomne Dennis fik scoret efter et energisk gennembrud og et godt skud. Teddi er ligeledes ny på holdet, og vogtede målet med stor sikkerhed pånær et enkelt drop, således at vi var bagud 2-1 ved pausen. Med vinden i ryggen fortsatte vi det gode spil. Henrik udlignede og Dennis bragte os foran på et fladt skud fra fløjen. Forsvaret tog sig til gengæld en blunder, således at Hornbæk igen kom ind i kampen og foran 4-3 lidt senere. Vi slog hurtigt kontra på et godt angreb startet af Glen og afsluttet af Henrik. Med kun 11 mand slog kræfterne dog ikke til og Hornbæk fik det afgørende mål. En ganske lovende indsats så tidlig på sæsonen, og de nytilkomne spillere gjorde det vældig godt.  Retur til toppen

Støvring/Mellerup - PIF   2-4 (træningsturnering)
Michael Piil var med som ny mand på holdet og bidrog til et dynamisk angreb, der hurtigt tilspillede sig chancer, hvor Dennis bl.a. havde et skud på stolpen. Efter 20 minutter scorede han på hovedstød efter hjørnespark, og lidt senere gjorde Mads ham kunsten efter på indlæg fra Michael, der efter et gennembrud selv scorde til 3-0. Spillet var af høj kvalitet med god sammenhæng mellem forsvar, midtbane og angreb og med god udnyttelse af banens bredde. Efter pausen dalede kvaliteten, og Støvring/Mellerup fik "lov" til at score to gange mod en sageløs Teddi. Kampen blev dog aldrig spændende, idet Henrik med sit sikre målinstinkt havde udnyttet en forsvarsfejl til at score til 4-1. En rigtig god kamp af alle mand`.  Retur til toppen

PIF - Hadsten 1-5 (træningsturnering)
Vi indkasserede 4 mål efter dødboldssituationer, så her er der lidt at arbejde på. Kampen blev spillet i kraftig blæst hvor vi startede mod vinden og blev da også hurtigt presset i defensiven. De fik scoret to gange men efterhånden fik vi mere styr på spillet og kørte på trods af modvinden nogle gode angreb frem i slutningen af halvlegen. Med vinden i rygen burde vi kunne have skabt balance i regnskabet, men spillet kom aldrig til at fungere i 2. halvleg. Mange afbud, 2 sæsondebuterende og hjælp fra 3 junior spillere + to skadede i løbet af kampen må nok tage en del af skylden. Henrik gjorde et stort arbejde på midtbanen og Allan Sønderstrup for juniorholdet scorede vort mål.  Retur til toppen

PIF - Spentrup Old Boys 10 - 5 (træningskamp)
Som cifrene viser var det en ganske målrig kamp. PIF havde fordel af hurtighed og kondition, mens "de gamle drenge" viste imponerende teknik og skudstyrke. En mudret og meget glat bane var nok også medvirkende til de mange mål  i en kamp, der var mere jævnbyrdig end resultatet viser. PIF's målscorere var Rune (3), Henrik (3), Kristian, Dennis, Hasse og Mads hver 1. Retur til toppen

PIF - Fjorden  1-5 (træningsturnering)
Den første halve time spillede vi smukt fodbold med pres over hele banen, godt sammenspil og god brug af især Dennis på højre fløj. Kom også foran på hovedstød af Henrik efter at Kristian var ved at overrumple målmanden med indadskruet hjørnespark. Så gik gassen lige så stille af ballonen og i de to første minutter i 2. halvleg scorede Fjorden 2 gange. P.g.a. tiltagende mørke måtte kampen flytes til den mudrede lysbane, og efter dette afbræk var den sidste rest af koncentration og kampgejst forsvundet. Teddi havde flere gode indgreb ude i feltet og klarede såmænd også et straffespark. Retur til toppen

PIF - Bjerringbro  1-2  (1-1)
Målscorer: Thomas C. Nielsen
Vi startede forsigtigt med en 4-4-2 hvilket var ganske fornuftigt mod et oplagt Bjerringbro mandskab, der kom med en 4-0 sejr i bagagen. Et ganske usikkert PIF forsvar forærede modstanderne nogle gevaldige chancer i kampens første 10 minutter, uden at disse dog forstod at tage imod tilbuddet. Så fik vi efterhånden styr på spillet på den meget ujævne bane, og kom i kraft af god kombinationsspil frem til flere gode scoringsmuligheder. Dennis arbejdede godt på højre fløj, og fik med aggresiv spil tilkæmpet sig et straffespark, som Thomas sikkert satte ind. Lige inden halvleg var det så Bjerringbro's tur til at score på straffe. Efter pausen satte vi os solidt på midtbanen, hvor nytilkomne Thomas og Andreas gjorde en rigtig god figur. Der blev skabt en del chancer med bl.a to skud på træværket, men bolden ville bare ikke ind. I stedet betød et boldtab i forsvaret en scoring til Bjerringbro midt i halvlegen, og selvom vi fortsatte presset kom målene ikke - tættest på var nok Mads med et brag af et langskud, som målmanden kun lige akkurat fik vippet over målet.Retur til toppen

PIF - Sydhimmerland  9-0 (7-0)
Målscorer: Dennis Andersen 3; Rune Nielsen 2; Andreas Lundøre, Kristian Kjersgaard, Henrik Eriksen, Kim Hoppe 1
Uha da da hvor de bare kunne  - intelligent og underholdende fodbold på en lun forårsaften. Andreas lagde for efter tæt  positionsspil i straffesparksfeltet, og lidt senere var han tæt på endnu en scoring efter at have afdriblet det meste af forsvaret. Rune til 2-0 med et genialt dybt spark i bolden, så den loppede over en fremstormende målmand. Så finder Henrik med en Laudrup værdig dyb aflevering en hurtig opfattende Dennis, der scorer til 3-0. Kristian, der ellers er bageste mand, kan godt lide lange dribleture og det lykkedes at gennemføre et "home-run" med sikker scoring til 4-0. Og så nok kampens højdepunkt: Frispark lidt uden for feltet, som Andreas følt lopper over muren, hvor Henrik lopper den videre over målmanden. Rune gør det til 6-0 efter at have erobret bolden ved midterlinien, og Dennis til 7-0 efter hjørnespark.  2. halvleg var mere på det jævne med scoring af Hoppe og yderlige en af Dennis . En konsekvent dommer og en del svinestreger fra Sydhimmerland betød, at de indkasserese 1 gult og 2 røde kort, mens Dennis, Teddi (der var centerforward i de sidste 15 min.) samt Kristian indkasserede gult kort - til gengæld lavede Kristian ingen straffespark i denne kamp!  Retur til toppen

PIF - SMI/IFF  5-2 (2-0)
Målscorer: Rune Nielsen 2, Dennis Andersen, Andreas Lundøre, Henrik Eriksen hver 1
Holdet vandt her en pligtsejr uden dog at imponere. En aldeles ujævn bane tog også noget af fornøjelsen ved at spille fodbold. Vi pressede det meste af kampen, og Andreas var tæt på med skud lige over og ved siden af målet. Michael Piil var også tæt på adskillige gange uden dog at kunne få bolden listet forbi målmanden. Det lykkedes til gengæld for Dennis, der resolut halvflugtede bolden i nettet efter hjørnespark, og Henrik , der på sin helt specielle facon fumlede lidt rundt med bold og modstandere i feltet, for derefter forsigtigt at trille bolden ind ved fjerneste stolpe. Efter pausen gik Teddi fejl af et højt indlæg efter frispark, og i den anden ende måtte Andreas igennem nok et par store afbrændere, inden har revancherede sig med en solo dribletur og afsluttende scoring. Rune bidrog med to mål - det sidste hvor han hårdt presset af flere modstandere alligevel formår at sende bolden ind med et hårdt skud ved en ene stolpe.  Retur til toppen

Farsø/Ullits -PIF  0-5 (0-1)
Målscorer: Rune Nielsen 2, Kristian Kjersgaard, Andreas Lundøre, Henrik Eriksen hver 1
Vi kom til Farsø med nogen respekt, idet de havde slået Bjerringbro - som vi tabte til -eftertrykkelig. Men holdet var kollektiv enige om, at der er for langt at køre til Farsø blot for at tabe en fodboldkamp. Vi var spilstyrende de første 35 min., hvor både Rune og Andreas med gode langskud, gav målmanden lejlighed til at vise sin kunnen. Han kunne dog intet stille op mod holdets krumtap Andreas, der midt i halvlegen på et effektivt kontraangreb scorede stolpe ind. Inden pausen erobrede Farsø spillet og pressede voldsomt. Efter pausen var kampen stadig på vippen indtil Henrik, der havde været meget anonym i 1. halvleg, løb i hul og scorede koldblodigt mod en fremstormende målmand. I den anden ende fik Mads - placeret helt inde på mållinien  - på magisk vis med hovedet bolden vippet bolden over overlæggeren ved et skudforsøg efter hjørnespark. Kristian spillede en pletfri kamp som sweeper - ingen frispark, straffespark eller gule kort - men derimod scoring til 3-0 på et hårdt langskud. Rune fejrede sin fødselsdag med at cementere sejren med to elegante scoringer  - bl.a. efter god frispilning fra Henrik. Retur til toppen

PIF - Fjorden  3-2 (3-1)
Målscorer: Rune Nielsen 2,  Henrik Eriksen 1
Vi havde tabt 5-1 til Fjorden i en træningskamp, og var opsatte på revanche. Fjorden mente det anderledes, og bragte sig foran på et lidt unødvendig straffespark begået af Teddi.. Vi fik godt fat i kampen med gode tilbud til Henrik og Dennis, men fik først målene, da Rune kom på banen. Trænerens kone havde velvilligt hentet ham efter overstået teoritime i Randers, hvilket han kvitterede for med to gode mål. Thomas var tæt på med et brag af et langskud på overliggeren. Kort før pausen sendte Kristian lynhurtigt et frispark frem til Henrik, som scorede sikkert. I forsvaret var der kommunikaionsproblemer nogle gange, men ved fælles hjælp blev buret holdt rent. Efter pausen blev vi ramt af et gult kort til Dennis og rødt til Michael, der provokeret af en nedsparkning skubbede voldsomt til en modstander. Halvlegen blev derfor lidt rodet med en reducering til Fjorden 10 min. før tid. Retur til toppen

Hornbæk -PIF  2-10 (1-6)
Målscorer: Rune Nielsen 3, Andreas Lundøre 3, Dennis Andersen, Thomas Nielsen, Teddi Molberg og Chris Skjødt hver 1
Nu er det vist på tide, at træneren skruer bissen på m.h.t. seriøs opvarming. Som i foregående kamp kom vi meget hurtigt bagud (drop af Teddi), og modstanderne gjorde hvad der passede dem. I front var Rune og Dennis tæt på ved nogle tilfældige chancer, men ellers foregik tingene på vor banehalvdel - Teddi havde adskillige gode indgreb. Efterhånden blev PIF spillerne varmet op, og på et af de få angreb denne periode lykkedes det Chris at sende bolden i en blød bue ind i fjerneste hjørne. Det vendte kampen fuldstændig. Rune brød igennem, rundede målmanden og scorede spidst fra baglinien. Andreas og Dennis gjorde ham kunsten efter, og Thomas fulgte med  succes trænerens opfordring om at udnytte medvinden og skyde direkte på hjørnespark..Andreas sluttede halvlegen med en flot scoring direkte på frispark. Luften var nu gået af Hornbæk, så modvinden i 2. halvleg gjorde ringe forskel: Teddi scorede på straffe begået mod Rune, som også selv scorede yderligere to, inden Andreas sluttede festen med et stolpe ind skud.  Banens bedste præstation blev leveret af dommeren i kraft af dennes overblik og forståelse for fodboldspillet.  Retur til toppen

Vorup/Kristrup - PIF  6-1 (3-0)
Målscorer: Rune Nielsen
Så skete det igen. Inden der var gået et minut var vi bagud, og efter 5 minutter stod der 2-0. Hidtil ubesejrede Vorup/Kristrup spillede betydelig hurtigere og var fysisk stærkere end PIF holdet. Der blev dog gået frisk til sagen, og vi fik en del oplagte scoringschancer. I halvlegens sidste halvdel formåede en godt spillende midtbane at presse spillet op på modstanderens banehalvdel, men her lod en særdeles dygtig  målmand sig ikke passere. I stedet slog Vorup/Kristrup kontra med mål på hjørnespark lige før pausen. 2. halvleg lignede første: Vorup/Kristrup startede bedst - vi fik igen fat i spillet og havde bl.a. tre skud på træværket inden det endelig lykkedes at passere målmanden efter et frispark. Håbet blev dog hurtigt slukket af en Vorup scoring på en lidt tilfældig chance, og i kampens sidste 5 minutter betød vor offensive satsning yderlige to mål. Teddi var sammen med det øvrige forsvar nok lidt for afventende ved de første tre scoringer, men spillede sig så gevaldig op med en række gode redninger og indgreb. Retur til toppen

PIF  - Randers Freja 1-3 (0-1)
Målscorer: Andreas Lundøer
Vi tabte her til et hold, der var lidt bedre forberedt og mere tændte end os, således at de endte som nr. 3 og os nr, 4 i forårsturneringen.  I første halvleg kom vi pånær en enkel mulighed til Dennis lige i starten ikke frem til reelle chancer.  Efter pausen blev der gået lidt mere til sagen, og efter flere nærgående forsøg fik Andreas udlignet på et hårdt skud.  Her burde vi have fortsat presset, men i stedet kom Freja igen foran efter at bolden blev tabt i eget forsvar. Der manglede spil frem over fløjene,  og det lykkedes derfor ikke at få udlignet. I stedet scorede Freja i sidste minut på et tidspunkt, hvor midtbanen var løbet tør for kræfter.  Retur til toppen

Efterårs turneringen:

Fjorden IF/B65 - PIF 13-2 (4-1)
Målscorer: Andreas Lundøer og Henrik Eriksen
Det var noget af en uheldig start på efterårsturneringen!. Vi forventede en jævnbyrdig kamp, eftersom vi kneben vandt 3-2 i foråret, og den første halve time var dog også ganske jævnbyrdig. Fjorden kom foran 1-0 efter ukoncentreret PIF forsvar spil. Anført af en arbejdsom Andreas fik vi efterhånden fat i spillet, og efter en lang stikning fra Andreas til Rune med efterfølgende indlæg fra baglinien til Henrik stod der 1-1. PIF fortsatte presset. Desværre gjaldt det også målmanden Teddi , der totalt kiksede en "skovtur" uden for feltet med deraf følgende scoring til Fjorden.  Fra da af kunne Fjorden alt - driblestærke, bevægelige og motiverede - og to drop mere af Teddi hjalp dem også godt på vej. Retfærdigvis skal også siges, at han havde endnu flere eminente indgreb i mand til mand situationer, hvor han ikke fik megen hjælp af forsvaret, der af Fjorden spillere nærmest blev betragtet som kegler, der blot kunne dribles udenom. Mod slutningen af kampen tilkæmpede Andreas sig et straffespark, som han selv scorede sikkert på. Retur til toppen

PIF - SMI/IFF  6-0 (1-0)
Målscorer: Rune Nielsen 3, Rune Kristensen, Henrik Eriksen og Glen Kristensen hver 1
Knægtene kan spille flot fodbold hvis de vil, og det ville de i kampen mod SMI/IFF. PIF dominerede hele kampen, og kun godt målmandspil hos modstanderen forhindrede, at sejren blev tocifret. Henrik scorede det enlige mål i første halvleg ved med snedig koldblodighed at lobbe bolden over målmanden fra spids vinkel. Efter pausen kneb det stadig med at få gang i scoringen, idet Andreas - der var rykket frem i angrebet - måtte se tre gode forsøg klaret af målmanden. Både Rune Nielsen og Henrik formåede at misbruge oplagte chancer blot et par meter fra målet. Så tog anfører Glen sagen i egen "fod" med en bolderobring på midten og efterfølgende gennembrud, der sluttede med at bolden lå i nettet. Det satte gang i Rune-duoen, idet Rune Kristensen bankede et langskud op i nettaget, og Rune Nielsen tre gange forstod at være på rette sted til rette tid, så han ubesværet kunne omsætte medspillernes gode afleveringer til mål. Forsvaret spillede næsten fejlfrit, og var gode til at støtte angrebet. Således præsterede Mads som back at drøne et skud på stolpen for minuttet efter at redde et hovedstød på stregen.  Retur til toppen

Randers Freja - PIF  6-0
Efter forlydende (referanten var ikke selv til sted) var kampen egentlig ganske lige, indtil Freja blev hjulpet i gang af dommeren, som dømte nøl mod vor målmand, der netop var ved at sparke bolden ud.  Fra da af gik det bare skævt mod et Freja hold, der forstod at komme godt frem på fløjene.Retur til toppen

Sydhimmerland - PIF 3-8 (2-3)
Målscorere: Henrik 5, Rune N 2, Andreas &  Jeppe hver 1

Kampen var vist (referanten var ikke selv til sted) ganske lige indtil Henrik rykkede fra midtbanen frem i angrebet. Der fik han lavet 5 mål - om det skyldes hans evner som angriber, eller at midtbanen var blevet forstærket skal være usagt. Kampens kedelige episode stod Lars for, hvilket gav 5 dages karantæne for overfald på modspiller.Retur til toppen

PIF - Hornbæk  8-2 (1-1)
Målscorere: Andreas 3, Henrik, Rune, Rune, Michael og Jeppe hver 1
Som træner var det en fornøjelse at være tilbage på sidelinien til denne kamp. Der blev leveret en flot og kreativ indsats på alle pladser, og kun i kraft af en særdeles velspillende Hornbæk målmand var resultatet ved pausen 1-1. Det var kun lykkedes for Andreas at score på et fladt langskud. Hornbæk pressede ihærdig i starten af 2. halvleg, indtil Henrik fra kanten af straffesparksfeltet sendte en skruet bananskud helt op i trekanten. Så var der gået hul på bylden, og flere flotte mål fulgte. Rune C - der havde leveret mange gode indlæg i 1. halvleg - brillerede med overlap spil og et lynhurtigt ryk efterfulgt af scoring på præcis langskud. Senere serverede han med et Laudrup vip over målmanden bolden for Andreas, der blot skulle trille den ind. På venstre midtbane arbejdede Michael godt, og det var en rart at se forsvaret deltage aktivt i angrebspillet, selvom Jesper havde udfordringer nok i form af nogle kosovo-albanske hurtigløbere. Retur til toppen

PIF - Fjorden IF/B65  2-3 (1-2)
Målscorer: Rune Nielsen 2
Første kamp mod Fjorden blev tabt 13-2, så holdet mente nok, at de havde revanche til gode. Betingelser var dog ikke gunstige - både Rune Christensen og Kristian døjer med knæskader, så holdet måtte suppleres med et par junior spillere. Startede mod vinden, hvilket gjorde det vanskeligt at komme ud af egen forsvars zone.Alligevel lykkedes det at nå frem til afslutninger, der med lidt held kunne have givet mål. Midt i halvlegen fik Fjorden to nemme mål på tilfældige chancer, og da Mads fik gult kort for "utilbørlig optræden over for dommeren" (en ganske selvhøjtidelig person der mente, at Mads gik når han skulle stå og blev stående når han skulle gå !?), kunne man frygte en gentagelse af mammut-nederlaget. Holdet fightede dog ufortrøden videre, og efter flot bandespil mellem Andreas og Rune med en afsluttende dyb stikning til sidstsnævnte, kom vi på måltavlen. Mads nåede kun at være på banen kort tid i 2. halvleg, idet dommeren bedømte en hård tackling til gul kort og dermed rødt. Et boldtab med efterfølgende kiks i forsvaret bragte Fjorden på 3-1. PIF blev ved at presse og kom på 2-3 ved Rune. I kampens sidste minutter havde både Andreas og Henrik "tæt ved og næsten" forsøg. Glen ydede en stor indsats som oprydder i forsvaret og igangsætter af angreb. Retur til toppen

SMI/IFF - PIF  0-3 (0-2)
Målscorere: Michael 2, Thomas 1
Til denne kamp var holdet kraftig reduceret pga skader/afbud/karentæne, således at hverken  Kristian, Rune C, Kim, Claus, Lars eller Dennis kunne være med.   To junior spillere supplere truppen, så vi netop var 11 mand til kampen lørdag formiddag. Eller det troede vi, indtil det viste sig, at Andreas og Rune var taget til fest fredag aften og ikke set siden, så vi måtte tage til Mellerup med 9 mand. Heldigvis mødte vi her Thomas - der mens elev på Nørbæk Efterskole - havde spillet for os i forårssæsonen. Trods undertal fik vi godt fat på spillet, og Michael arbejdede ihærdig som eneste angriber. Efter 10 min. omsatte han sikkert et indlæg fra Glen til scoring, og 2-0 blev det efter en dyb stikning fra Glen. Anden halvleg startede med at SMI's målmand droppede et indlæg fra Thomas i eget net, og derefter skete der ikke mere i den kamp. PIF spillerne blev lidt trætte, uden dog at tillade at SMI kom frem til farlige afslutninger. Retur til toppen

PIF - Randers Freja 2-3 (2-1)
Målscorere: Michael og Andreas hver 1
Vi havde tabt 6-0 til Freja i første kamp. så da de kun mødte med 10 mand vejrede vi morgenluft. Og det startede da også godt. Efter 6 minutter fik Michael bolden med sig i feltet og scorede til 1-0. Freja havde nogle driblestærke angribere, som voldte vort forsvar en del problemer, men midt i halvlegen kom vi på 2-0 efter Andreas fulgte op efter at Frejas målmand havde halvklaret et skud fra Rune.  Kort før halvleg fik Freja reduceret, idet et langskud blev rettet af, således at Teddi - der stod en god kamp - ikke havde en chance. Michael havde skud på stolpen og Rune var tæt på at udnytte riposten.  I 2. halvleg faldt vort spil sammen. For mange ville score, så der stod typisk en 3-4 mand i midtercirkelen og ventede på at få bolden serveret - der var bare ingen til at spille den frem. Og kom den endelig frem var det en smal sag for Freja at forsvare. Det virkede som om PIF's spillere var bange for sidelinierne!.Retur til toppen

PIF - Sydhimmerland 5-4 (1-0)
Målscorere: Rune C 2, Andreas, Allan og Glen hver 1
Det blev en lidt speciel affære. Vi startede med den kolde efterårsvind mod os på en meget våd bane, hvor der uundgåelig opstod tilfældige situationer. Fik takket være en særdeles energisk og kreativ Rune C på midtbanen skubbet meget af spillet frem på deres banehalvdel, uden det dog kom til åbne chancer, indtil kort før halvleg, hvor Rune C sendte Michael afsted på fløjen med en dyb stikning. Micheal gik til baglinien, og sendte bolden ind foran mål, hvor junior spilleren Allan Sønderstrup med en behersket helflugter sendte bolden op i nettaget. Anden halvleg burde have været en formsag med vinden i ryggen. Det blev det ikke - Sydhimmerland fik med vinden imod sig bedre styr på deres angrebsspil, og kun takket være storspil af Teddi i målet forhindrede dem i at reducere.  I den anden ende afslørede Rune C evner som frisparksskytte med en forkærlighed for området lidt uden for straffesparksfeltet og til venstre for målet. To gange skød han frispark derfra, og begge gange med en scoring som resultat. Med 15 min. tilbage bragte Andreas os foran 4-1, men alligevel blev der spænding om resultatet. Sydhimmerland kunne også det der med frispark - scorede på to af slagsen, og så stod der lige pludselig 4-3, og de kunne have scoret yderlige havde det ikke været for Teddi, der også i denn periode adskillige gange klarede i mand mod mand situationer. Deres pres gav os kontra mulighed, hvor Glen fik scoret efter indlæg fra Michael, og godt det samme, da det lykkedes Sydhimmerland at score nok en gang. En ganske hektisk afslutning med 5 mål i de sidste 15 minutter. Retur til toppen