Nedrykningstruede Skelund fik intet med hjem fra Asferg ArenA.
Purhus IF - Skelund 3-0 (2-0)
Målscorer:
Rasmus Nørlem 2 mål. Jeppe Stentoft 1 mål.
Purhus IF?s førstehold, fortsatte vinderkursen med en sikker 3-0 sejr over de grønklædte Skelund spillere, som reelt ikke havde en chance mod effektive og kontrollerende Purhus.
I kampens start havde Skelund en lille chance, hvilket var medvirkende til at Purhus holdet vågnede helt op. Herefter blev spillet presset dybt ned på Skelunds bane, og efter bare 8 minutter brød Purhus igennem og scorede til 1-0. I ægte brasiliansk stil, spillede angriber Jeppe Stentoft og venstre back Allan Sønderstrup sig sammen igennem Skelund forsvaret, og slutteligt eksekverede Jeppe Stentoft iskoldt bolden i mål og føringen var en realitet. Purhus fastholdt dog presset og bankede på til en 2-0 føring. Denne kom efter 20 minutter, da Steffen Drud Meineche med et langskudsforsøg pressede Skelund keeperen, denne kunne ikke holde det knaldhårde skud og Rasmus Nørlem viste angriberinstinkt, ved at være over returen og scorer til 2-0.
Herefter tog Purhus lidt tempo ud af kampen og kontrollerede resten af halvlegen. Kun i glimt fik Skelund lov til at vise tænder, men et stærkt spillende Purhus forsvar gjorde opgaven, mere end svær for Skelund angriberne.
Anden halvleg blev noget af en langgaber, for de rigtig mange fremmødte Purhus fans, som heldigvis i stedet, kunne nyde det rigtige gode vejr. Skelund kunne ikke true Purhus og Purhus formåede ikke at lukke kampen. Derfor skulle man hen til 1 minutter før tid, hvor det unge talent Simon Svendsen tog et commando raid op ad højre side, slutteligt sendte han bolden i pandebrasken på Rasmus Nørlem, som via den ene opstander, sendte bolden i mål til en sikker 3-0 sejr.

Både turnerings- og pokalkampe i maj.
Efter kampen var Purhus træner Morten Christensen meget begejstret
at vi har fået 12 point ud af 12 er jo helt fantastisk, det var der ikke mange
som havde forudset inden første turneringskamp. Men opskriften har været en kamp
ad gangen, så det bliver vi ved med! Gutterne har også kanon god indstilling, de

Purhus IF - Visborg 5-2 (2-0)

Målscorer: Jeppe Stentoft & Simon Nyborg 2 mål hver og Morten Drachmann 1 mål.

2. påskedag var startskuddet til den nye sæson. Endnu engang, efter en sæson i serie 5, var Purhus bedste hold i serie 4. Det var derfor spændende at se, om de kongeblå kunne fortsætte den sejrrige stime, når modstanden formentlig vil være lidt hårdere, end i jubelsæsonen 2006.
Fra kampens start var Purhus helt tændt, med stor villighed til løb og kom først på bolden over hele linien, imens virkede Visborgspillerne forvirret og på hælene. Muligvis var det guleroden som første målscorer nogensinde, på den nye scoringstavle, der øgede Purhus presset endnu mere. Derfor var det helt fortjent at Purhus kom foran med 1-0 midt i 1 halvleg. Morten Drachmann skar ind fra højrekanten og sluttede af med et skud, udenfor målmandens rækkevidde, dermed fik Purhus lov til at score første mål på Asferg ArenA i 2007. Purhus fortsatte presset og i det 33 minut lobbede Jeppe Stentoft bolden over Visborg målmanden til en 2-0 føring. Herefter slap Purhus lidt taget og Visborg fik overtaget, alligevel kunne Purhus gå til pausen, med føring på 2-0.
Træner Morten Christensen var tilfreds med spillet og indstillingen, men advarede imod at Visborg formentlig vil komme blæsende fra 2 halvlegs start. Dette var også tilfældet, men Purhus spillede klogt og bed fra sig i kontraspillet. Derfor stod der efter 65 minutter 4-0 til Purhus, efter to mål af Simon Nyborg. Herefter var Purhus ikke koncentreret nok og Visborg scorede straks til 4-1. Herefter ændrede Visborg opstilling til 3-4-3 som øgede presset på Purhus. I denne periode spillede de kongeblå ikke fornuftigt nok og lod sig stresse for let. Alligevel kom Visborg ikke til nogen reel chance, først med ni minutter igen, fik det rød klædte Visborg hold reduceret til 4-2. Kampen var på papiret afgjort, selvom Visborg fastholdt troen på sejr og pressede på for flere mål. Derfor fik Purhus endnu et par kontraer. Martin Høgh fik i overtiden tilkæmpet sig et straffe, som Jeppe Stentoft sikkert scorede på.
Efter kampen udtalte træner Morten Christensen til pressen
3 point på kontoen i åbningskampen er bare rigtig lækkert, drengene gav alt i
dag, så kan kun være tilfreds. Jeg var sku ellers pænt nervøs i dag, der røg en
hel pakke Prince,
grinte han efterfølgende, inden han med alvor i stemmen, endnu engang fastslog, at det er en kamp ad gangen for det unge Purhus mandskab.

Etiketter:

15. april 2007

PIF - Havndal 1-3 (1-1)

Gassum stadion
Målscorer: Mads Langberg
Fighter: Mads Langberg, Stemmerne: Martin Westh/ Anders Bennedsen
Der var lunt, vindstille og høj sol, da et afbudsramt PIF hold løb ind på Gassum stadion til årets første kamp hjemme i hulen. Efter at have smækket Havndal i en træningskamp tegnede alt dermed lyst. Grundet flere afbud var old-boys spiller Dennis Jensen hentet ind i truppen. Han spillede med stor autoritet i forsvaret og afværgede flere gange farlige situationer, men kunne dog ikke forhindre, at Havndal allerede efter 17 min bragte sig i front efter en dødboldsituation. Herfra blev resten af halvlegen et tungt PIF pres. Langsomt spillede de blå sig til flere chancer. Først en halv chance til forwarden Thomas Bang, kort efter en stor mulighed til Jesper Rasmussen, der med held havde ført til PIF udligning. Der skulle dog gå 33 min. inden udligningen kom. King off football (Leif Rasmussen)?s barnebarn Jesper driblede flot igennem på venstrekanten og sendte et præcist indlæg ind i hovedet på Mads Langberg, der med pandebrasken fortjent bragte balance, på den i Gassum endnu ikke opførte måltavle. PIF?erne måtte tage til takke med uafgjort i pausen.
2. halvegs første kvarter blev dommineret af gæsterne i rødt. Det førte allerede efter 50 min til føringsmålet efter et hjørnespark. PIF?erne fik igen mere plads og satsede mere fremmad banen. Det gav igen mere plads til kontra for gæsterne. Derfor kunne hverken Dennis Zimmerman eller PIF forsvarerne forhindre 3-1 målet med en halv time igen. At PIF?erne den sidste halve time igen fik presset spillet op på den halvdel og styrede begivenhederne er irrelevant og spild at linjer i dette blad, når både mål og de store chancer udeblev. 2 kampe og 3 point placerer holdet midt i rækken. Over and out.

Etiketter:

10. april 2007

Dronningborg B - PIF 1-3 (1-1)

Dronningborg bane 4
Målscorer: Thomas Bang, Alex Asferg og Thomas Nicholson
Fighter: Nicholson, Stemmerne: Mads Langberg
Selv om vejret på påskens sidste dag var surt og gråt skulle det vise sig at blive en god og udbytterig eftermiddag for de kongeblås næstbedste hold, der i præmieren skulle betræde DBs anlæg. Netop DBs bane 4, som kampen af uforklarlige årsager var henvist til, har været underlag for adskillige træningspas for PIFs ene debutant Thomas Nicholson, der med sin gode indstilling satte sig godt igennem og viste vejen. Udover Nicholson fik tidligere juniorspiller Dennis Zimmermann debut i PIF målet og stod en fejlfri kamp. Han kunne på ingen måde klandres for den scoring manden i sort modigt dømte over stregen, selv om Anders Bennedsen på stregen hindrede DB?erens hovedstød i at passere linjen. 1-0 efter en halv time var dog på ingen måde uretfærdigt, idet DB i 1. halveg sad tungt på kampen. Speciel efter den hurtige indskifting af X-landsholsspilleren Erik Bo Andersen, lagde de gule et højt pres på PIFs halvdel. De kongeblå levede på det hurtigere kontraspil. Det førte blot 5 min efter hjemmeholdets føringsmål til udligning. Mens DBs ene back tog sig en ordentlig lur opsnabbede Nicholson bolden på kanten og spillede Thomas Bang helt fri, der alene med målmanden sikkert bragte balance i målregnskabet. Efter pausen fortsatte DB deres presspil, men med en gennemsnitsalder på det dobbelte af PIFs, løb kræfterne op og PIF fik mere og mere plads opad banen. Anført af banens bedste PIF-debutant Mads Langberg fik PIF-spillet sig til flere og flere chancer mod et efterhånden passivt DB forsvar. Det gav en friløber til Alex efter 70 min, som han udnyttede efter at have afdriblet DB-keeperen. 2-1!
Efter Martin Westh var blevet gjort opmærksom på DBs røde angribers fortid, dækkede han sammen med en solidt spillende Brian Nygaard den tidligere Rangersspiller helt ud af kampen. PIFs kontramaskine gav igen udbytte 9 min før tid, da Thomas Nicholson på en stikning fra Martin Westh afgjorde kampen med dagens flotteste mål, et lob fra nul grader, der endte i nettet. Årets første 3 point blev en realitet i en kamp, der også bød på comeback til den erfarne Michael Høyer, der med sit gode overblik styrede PIF midtbanen.

Etiketter:

13. marts 2001

Velkommen til kamp referater

Velkommen til siden med kampreferater fra fodboldafdelingen i Purhus Idrætsforening

De enkelte holdledere og trænere har nu mulighed for selv og direkte lægge referater på Internettet - blot du har adgang til en web browser !

Har du lyst til at få denne mulighed lige netop inden for dit interesseområde, skal du blot sende en mail til webmaster@purhusnet.dk .

Etiketter: ,

PIF - FSI  3-5.  Klik på billeder for større version

Klik for større version
Mads forsøger med skud...

Thomas får afværget

Alex når højest i hovedstøds duel, og serverer bolden for Simon, der reducerer til 4-3

Ni mod en! Tæl efter og du ser ni PIF spillere

Skudddet bliver afværget

Thomas presses hårdt i FSI målet men får bokset væk.

Andreas styrede spillet og Henrik lavede målene.

Igen vinder FSI en duel.

Klik for større versionPIF måtte undvære sin normale bagerste mand, hvorfor Morten smed trænertøjet og tog pladsen. Kunne dog ikke holde Henrik fra fadet.