Håndbold i Spentrup IF
Retur til foregående side
PurhusNet > Arkivet > Drenge & Piger

 

Drenge årgang 87 - 88

12.december 1999:
I søndagens kamp var det meget tydeligt at se, at spillernes indsats til træning er øget betydeligt på det sidste. Holdet er igen begyndt at fungere som hold, og der er kommet "rytme" i såvel forsvar som angreb,

Det blev i søndagens kamp til 2 meget sikre point over Hadsund, da sejren blev sikret med 21 – 3  !!!!!!. Forsvaret fungerede næsten lige så flot, som i tidligere sæsoner, og drengene har igen fået "glid" over angrebsspillet og er begyndt at "løbe for hinanden". Talentet er meget stort på holdet og bliver det blot brugt på en fornuftig måde som i dagens kamp, er jeg ikke i tvivl om, at holdet vil placere sig i toppen ved sæsonafslutningen.

En dejlig afslutning  inden holdet holder en velfortjent juleferie, hvor vedligeholdelsen foregår til julestævne i Langå mellem jul og nytår

Piger årgang 85 - 86

12.december 1999.
I søndagens kamp leverede pigerne endnu en SUPER-HOLD-INDSATS !

Efter en meget dårlig start – (vi var bagud 0 – 5 ), viste pigerne igen, hvad en fælles indsat kan medføre, og kunne derfor gå til pausen med resultat 5 – 5, efter nogle pragtparader i forsvaret og pragtredninger af Michelle i målet, efterfulgt af flot angrebsspil med vilje og energi.

    Så kom halvlegen !

Trylledrikken i drikkedunkene virkede, og snart måtte Hobro se sig selv som agterlanterne, og vi kunne slutte kampen med en direkte scoring på tre-meter, som gav resultatet 12 – 9. Det er meget svært at fremhæve enkelte spillere på dette hold, og jeg vil derfor sige, at kampens spillere var Tanja, Katrine, Sidse, Pernille, Karina, Christina, Bettina, Jannie og ikke mindst den "nye" målmand Michelle, som klarer den nye "rolle" til et 13-tal.  Alle pigerne udfylder til punkt og prikke holdets kampråb – SMUT !!!!

Efter juleafslutningen på torsdag, holder pigerne juleferie – dog afbrud t af lidt "vedligeholdelses-håndbold" til julestævne i Langå.


Efter en lidt "dum" første-kamp", hvor pigerne tabte til BÅB, som de dog senere besejrede sikkert til Mini Metal Cup, og næste kamp mod puljens nok suveræne tophold, har de fået sat "fart på pointtoget". Det er blev til 6 point i de sidste 3 kampe, og de arbejder sig solidt og sikkert op mod 2 .pladsen i puljen.

Og vores trænere er: Kristina, Mona og Kirsten

Vi træner i

  • Spentruphallen tirsdag kl. 16.15 – 18.00
  • og svømmer på Blicherskolen torsdag kl. 20.30 – 21.15

TA´ I SPENTRUPHALLEN OG FÅ: 
motion - gode venner - en sund fritidsinteresse - gode oplevelser !!! 
VI SES !!!  
Hilsen  Kirsten Kirk, Håndboldafdelingen, Spentrup I.F.

chart.dk