Resultater fra old boys turneringen.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?
10/09/01
PIF - HLT80 4-3 (3-1)
Jo - der blev skabt en smule spænding i denne kamp, hvor PIF to runder inden turneringens afslutningen definitivt sikrede sig førstepladsen i puljen. I første halvleg kom PIF planmæssig foran 3-0, inden HLT fik reduceret i en situation, hvor der kunne være blevet dømt frispak til PIF's forsvarsspiller. Efter pausen fik HLT vinden i ryggen, hvilket sammen med deres reducerende mål fik deres optimisme til at vokse. Samtidig med dummede PIF sig ved at forcere spillet frem på midten af banen, og glemte således fuldstændig 1. halvlegs gode takter med et bredt og dybt opspil. PIF kom frem til chancer, der dog alene resulterede i noget mosleri foran HLT's mål. Dog lykkedes det at kæmpe sig til et straffespark, som Benny Sørensen placerede på stolpen. I den anden ende havde PIF målmanden Michael Rauff kedet sig bravt i første halvleg, så da der endelig kom en høj bold sejlende ville han naturligvis gerne deltage i spillet med et "Jeg har" - det havde han bare ikke. 3-2. Tre minutter før tid fik dommeren også lyst til at indvirke på resultatet - en absolut ren og fredelig tackling blev til alles forbløffelse takseret til straffespark med reducering til 3-3 som følge. Det var naturligvis ikke et brugbart resultat for PIF, hvorfor Henning Friis i kampens sidste sekunder brød igennem HLT forsvaret og koldblodig centrede bolden i nettet til resultatet 4-3.

Sejren blev på behørig vis fejret med champagne, eftersom end ikke de ihærdige forfølgere fra FSI kan fraviste PIF den endelige sejr i turneringen. P.t. har holdet opnået 58 point for 20 kampe - det skulle vist være ny klub rekord. Målscorere: Jens Larsen 2, Benny Sørensen 1, Henning Friis 1.