Resultater fra old boys turneringen.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?
17/09/01
Spentrup 2 - PIF (0-2) 2-2
Med to halvskadede spillere og fem afbud heriblandt holdets topscorer Jens Larsen, der resten af sæsonen forstærker PIFs serie 3, havde PIF svære odds mod puljens nummer tre. Det gik dog rigtig godt inden pausen, hvor PIF var ganske effektiv foran Spentrups mål, hvor især Ole Vestergård var en stadig trussel. Første mål blev sat ind af Ulrik Christensen, efter at Spentrups målmand havde halvklaret hovedstød fra Ole Vestergård. Andet mål satte Ole selv ind efter nogle hurtige vendinger inde i feltet. I forsvaret stod PIF godt og sågar Jan Metling brillerede med et sjældent set hovedstød. Desværre blev selvsamme Metling ret hurtig ukampdygtig, og de nødvendige omrokeringer i forsvaret var måske medvirkende til, at SIF straks i starten af 2. halvleg reducerede til 1-2. Med blot 10 aktive spillere blev PIF rimelig presset resten af kampen, men formåede alligevel at spille sig frem til chancer, der burde have givet mål. For nu at få lidt gang i scoringen takserede dommeren lidt skubberi efter hjørnespark til straffe nogle få minutter før tid. Målscorere: Ole Vestergård og Ulrik Christensen hver 1.