Resultater fra old boys turneringen.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?
27/05/02
FSI - PIF 1-3 (1-1)
Kim Hallas udlignede PIF´s 0-1 føring, så stillingen ved pausen var 1-1.Anden halvleg stod der PIF på, så gæsterne vandt en fortjent sejr, og FSI måtte notere sig det tredje nederlag i træk.
9 kampe = 16 points.

Referat fra PIF
Hat-trick af Jens Larsen
Der er altid en særlig intensitet over lokalopgør. I 1. halvleg skiftedes holdene til at have overtaget. Mikael Rauff i PIF målet hindrede med en flot parade FSI i at komme foran. I stedet gav samspil mellem Ole Vestergaard og Jens Larsen bonus til PIF. Ved næste "fare på færde" foran PIF målet fik Rauff igen reddet (se billedserie) , og bolden burde have være sparket væk. Men nej - Kim Hallas fik fat i den og snød to PIF spillere, for derefter at udligne til 1-1. Efter pausen stod der PIF på det meste, men kampen blev først afgjort i de sidste 10 min. Igen var Jens Larsen målscorer efter oplæg fra henh. Ulrik Christensen og Ole Vestergaard.