This page is powered by Blogger. Isn't yours?
12/08/02
PIF - Grenå 0-5 (0-1)
Kvalifikation til landsmesterskab
Uden sin topscorer og to andre stamspillere spillede PIF i Auning om retten til deltagelse i landsmesterskaberne. Set med PIF øjne både startede og sluttede kampen rigtig skidt. Grenå scorede på sit første angreb i en situation, hvor PIF's keeper ellers havde begge hænder på bolden, hvilket dommeren desværre ikke så. Sort uheld. Og nok et uheld - blot to minutter senere befandt Karl Henrik sig pludselig alene med Grenå's målmand, og det kom der ikke noget godt ud af. Man kunne frygte den helt store nedsabling, idet Grenå holdet kørte løs i et tempo, som flertallet af PIF's spillere sikkert også har gjort engang - for 10-15 år siden. Alligevel lykkedes at ikke Grenå at få scoret yderligere mål inden pausen, og efter pausen faldt tempoet til et niveau, hvor PIF egentlig kom ganske godt med. Det varede dog kun indtil 10 min. før tid. Måske var det tanken om risikoen for en omkamp, der fik PIF forsvaret til passivt at se på, mens en Grenå spiller driblede lidt rundt i feltet for slutteligt at sparke bolden i mål. Og så gik der hul på bylden - yderligere tre må fik Grenå scoret inden slutsignalet.