Resultater fra old boys turneringen.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?
02/06/03
FSI - PIF 1-0 (1-0)
Der er altid godt med gejst på, når FSI og PIF mødes - nogle gange lidt for meget. Efter 5 minutter fik en række hårde tacklinger PIF's Bjarne Klit til at se rødt, hvilket resulterede i at dommeren gav ham rødt kort. Mod 10 mand og med vinden i ryggen havde FSI et spillemæssig overtag i første halvleg, uden at det udmøntede sig i større chancer. I stedet blev det PIF's Jens Larsen, der opsnappede en løs FSI aflevering, driblede sig fri af to forsvarere og med et behersket skud sendte bolden over FSI målmanden til 1-0. Efter pausen fik PIF godt fat, og kombinerede sig igennem til en række nær-ved-og-næsten forsøg, hvor bl.a. Jens Larsen startede halvleen med at kanonere bolden på stolpen og senere var det overliggeren, der stod for tur. Mod kampens slutning satsede FSI voldsomt, men formåede dog ikke at spille sig igennem et godt kæmpende PIF forsvar. Målscorer: Jens Larsen 1