Resultater fra old boys turneringen.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?
07/06/04
BB-Purhus 2-2 (0-1)

Udover at der ikke var noget vand i bruserne var det en lidt svingende kamp hvor BB bestemt ikke kendte sin besøgelsestid og Purhus omvendt var rimeligt gode til at omsætte sine chancer. Efter en 1-0 føring til Purhus fik Hans Larsen kæmpet bolden over stregen til udligning i 2. halvleg og da Christian Brøndum så endelig fik udnyttet en af sine chancer lignede det en hjemmesejr. Purhus ville det dog anderledes og fik udlignet med 5 minutter igen. I sidste minut fik Bjerregrav så en total friløber hvorefter den noget nonchelante dommer valgte at fløjte kampen af inden Bjerregrav spilleren nåede at komme til afslutning!!!!!

En meget meget mærkelig kendelse som der vist ikke var ret mange andre end dommeren der mente var fornuftig.

PIF vinkel på kampen: Den nonchelante dommer sørgede med to gule og et rødt kort for, at PIF kun var 10 på banen gennem hele 2. halvleg. Kampen var såmænd ganske fredelig, men når øjnene er små og ørene store kan det gå sådan. Set i det lys kunne PIF være tilfreds med det ene point efter to rigtig gode mål. I 1. halvleg blev bolden spillet rigtig godt rundt hele vejen op af banen for at ende hos Poul Hauge, der med et blødt skud lagde den over målmanden. Efter pausen var Bjarne Eriksen ved at gentage kunststykket, men overliggeren kom i vejen. Med 5 minutter tilbage tog han revanche ved med en smart hælaflevering at spille Bjarne Klit fri, der elegant fulgte Hauge's recept og løftede bolden over målmanden og ind i fjerneste hjørne. Målscorere PIF: Poul Hauge og Bjarne Klit hver 1.