This page is powered by Blogger. Isn't yours?
31/08/04
FSI - Rosendal 3-1 (0-0)
(Rosendal vinkel)

Første kamp i år endte 6-2 til FSI så det skulle gøres bedre denne gang, første halvleg bød på en del 100% chancer til Rosendal, Flemming hættede forbi mål på 3 meters afstand, Kenneth var uheldig et par gange med dårlige afslutninger på kort hold, spillet blev kørt godt over fløjende og for en gangs skyld var der noget der mindede om en midtbane hos Rosendal. FSI peb igennem hele først halvleg og ville både have vist den ene og den anden ud, men dommeren havde ingen kort med.
I starten af anden halvleg var FSI slet ikke kommet i omdrejninger og efter 5 minutter startede et angreb i venstre side fra Søren Øland til Søren som lagde bolden ind i feltet, Flemming var dygtig med hovedet, den her gang, og overlistede en fremstormende målmand og hættede i et tomt mål. Kort efter var det modløse FSI hold heldige på et hjørnespark og ramte en Rosendal spiller på armen hvorved bolden røg i mål. Dette vendte humøret hos FSI som
herefter troede på at tingene kunne lade sig gøre og de scorede 2 gange på gennemspillede angreb, Kenneth havde dog en eller to store chancer i slutfasen, men uden held.
Men alt i alt en god kamp med mange chancer.