This page is powered by Blogger. Isn't yours?
13/09/04
BB-Rosendal 4-1 (3-0)

Blæst og regn var ikke de bedste ingredienser for en god fodboldkamp. Alligevel lykkedes det at få en ganske fornuftig gang fodbold ud af tingene for de to hold.

Begge hold har haft en ganske god sæson hvor specielt anden del har været god med ene sejre til BB mens Rosendal kun havde tabt en enkelt kamp.

BB kom bedst fra start med et mål allerede efter få minutter - et hjørnespark fik lov at passere hvorefter Carsten Fuhlendorff kunne score til 1-0. Herefter overtog Rosendal en del af spillet og pressede godt på for en udligning - Målmand Brian Nielsen stod dog - igen- en rigtig god kamp med flere flotte redninger. I stedet scorede BB et rigtigt flot mål hvor bolden lynhurtigt blev spillet frem af banen hvorefter Jesper Faber spillede bolden fladt ind foran mål og Christian Brøndum løb ind i bolden og scorede - flot mål. Målet til 3-0 blev scoret af Carsten Fuhlendorff i en situation hvor han også kunne have spillet bolden ind foran mål...

I anden halvleg gik Rosendal længere frem på banen og pressede godt på. Reduceringen kom efter en dobbelt redning af Brian Nielsen - 3. gang kunne han dog ikke stille noget op.

Jesper Faber udnyttede en fejl af Rosendals bageste mand og scorede det afgørende mål til 4-1-

BB´s 15. sejr i de senest 17 kampe, men holdet er formentlig stadig kun nr. 4 i rækken.