Resultater fra old boys turneringen.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?
07/09/04
Rosendal-Spentrup 1 3-2 (0-2)

Varmen gør et eller andet ved Rosendal holdet, ihvertifald var holdet ikke vågnet op til dåd inden Spentrup havde lavet det første mål efter 30 sekunders spil, kort efter øgede Spentrup til
2-0, selvom flere mente der var offside. Herefter kom der en periode på 40 minutter hvor Rosendal sad på kampen med flere 100% chancer.
Dog skulle vi ind i anden halvleg inden Rosendal scorede, og det var ovenikøbet Poul Bernt som kom på måltavlen, hans første mål i 3 sæssoner! Kort efter udlignede Vildmanden, og mange havde chancer for at bringe Rosendal foran. Igen var det den lokale Jon Dahl Tomasson, Kenneth Jensen med en følt inderside på en perfekt aflevering fra Vildmanden, der afgjorde kampen.
Tilslut havde Spentrup chancer for udligning på straffespark, men heldet var ikke med Spentrup i den situation.