Resultater fra old boys turneringen.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?
12/04/05
Rosendal-HH2 2-1 (0-1)
Første halvleg var en meget lige affære, Heine Nielsen (dommeren) havde en væsentlig fejlkendelse da han annulerede et mål til Rosendal, han mente at der var offside. Men iøvrigt rart at se en dommer der gidder flytte sig på banen. HH2 kom foran efter et frispark i venste side ved kanten af straffefeltet, hvor bolden efter en tværaflevering havner foran en HH2 spiller der skovler den i mål med knæet. I anden halvleg skiftede Rosendal forsvarstaktik, dette medførte at HH2 ikke havde een reel chance resten af kampen. Hans Henrik udlignede efter et hjørne hvor bolden i et klumpspil havner for fødderne af ham.
Målet til 2-1 bliver lavet efter at Finn Boysen får bolden fra Flemming, og spiller ham igen i den frie rum, efter et kort løb smides bolden ind foran mål hvor den rammer Vildmanden i hovedet og ryger ind, godt hovedstød, flot mål!
HH2's målmand havde mange store redninger i anden halvleg.