Resultater fra old boys turneringen.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?
03/05/05
HH1-Rosendal 1-4 (0-0)

Resultatet fuldt fortjent, i de første 20 minutter var HH1 ikke på Rosendals banehalvdel. Flemming havde to 100% chancer, først en hvor Peter fra venste side lægger en følt bold
ind i straffesparksfeltet, målmanden får heldigt knæet på skudet.
Den anden 100% chance er en ripost på et skud fra Landmanden, som losses over mål.
Herudover har Lars et skud på overliggeren, og Peter et par nærgående forsøg tæt op af den ene stolpe.
Til slut i første halvleg begynder HH1 at få lidt spil og hvis vores målmand Fjelsted ikke havde reddet kunne HH1 være gået til pausen med en føring.

I anden halvleg kom der mål, først Flemming på endnu en ripost på skud fra Vildmanden.
Kort efter får Vildmanden forærende en chance fra Flemming, der afdriplede målmanden, og Vildmanden scorer til 2-0, HH1 reducerede på flot helflugter, men kort efter lukker Flemming kampen igen fra højre side, på et godt angreb. Vildmanden scorer i sidste minut efter at være spillet fri af Flemming.
Så endnu en god dag på Hammershøj stadion!