Resultater fra old boys turneringen.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?
13/06/05
BB-HH1 4-3 (0-2)

BB var ualmindeligt sløve med markeringer som sad mindst 3 meter fra modstanderne i 1. halvleg. På trods af det havde BB flere gode chancer som dog ikke blev udnyttet. HH1 bragte sig foran 1-0 på et mål som Jens Chr. måske nok kunne have klaret... Lidt senere blev det også 2-0 på et klokkeklart straffespark.

I 2. halvleg kom BB med meget mere vilje og kampgejst - Jesper Faber fik reduceret på et lob over den høje målmand og samme spiller fik udlignet på et sjældent hovedstødsmål. Så troede BB at de var klar til at køre sejren hjem men i stedet fik HH1 et noget heldigt mål efter hjørnespark.

Så viste BB moral og kom tilbage igen da Søren Pedersen udlignede på et flot hovedstød efter en flot aflevering fra Hans Larsen. 5 minutter før tid gik Jens Hjulmand solo fra midten og scorede flot til resultatet 4-3.