Resultater fra old boys turneringen.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?
14/06/05
PIF - Onsild 1-1 (0-0)
Er i den "heldige" situation, at min internet forbindelse pt. er død det meste af tiden, så jeg har haft en god undskyldning for ikke at berette om en ærgelig uafgjort mod Onsild. Bolden blev skam spillet godt rundt - af begge hold - men i 1. halvleg førte det stort set ikke til chancer. Der blev løbet for lidt og lagt de forkerte afleveringer. Efter pausen sled Jens Larsen sig igennem det kompakte Onsild forsvar og fik scoret til 1-0, og senere havde han gjort det til 2-0, hvis ikke en forsvarsspiller havde brugt hånden. Vores italienske spiller var hurtig til at tiltage sig rollen som straffesparkskytte, men resultatet i form af et besyndeligt lop af et skud flere meter over målet stod ikke mål med selvtilliden. I stedet for 2-0 blev PIF ramt af en unødvendig udvisning og det efterfølgende pres resulterede i et mål, der nok kunne være blevet annuleret for off-side. Målscorer: Jens Larsen