Resultater fra old boys turneringen.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?
29/08/05
BB-HH2 5-2 (2-2)

En lidt underlig kamp. Der gik vel kun 30 sekunder før HH2 havde scoret til 1-0 og et par minutter senere havde Jesper Faber så udlignet på et flot lob med venstrepoten. I resten af 1. halvleg var det HH2 der sad på spillet og fortjent også kom foran 2-1. 3 minutter før tid løb Morten Ibsen så solo og afsluttede flot med venstrebenet helt oppe i målhjørnet.

I 2. havleg fik BB noget bedre styr på spillet og fik scoret det vigtige mål til 3-2 da Torben Rauff efter et hjørnespark og lidt klumpspil fik scoret et meget sjældent mål - flot.

Lidt senere fik BB kombineret sig flot igennem og Jesper Faber kunne afslutte angrebet med at score til 4-2 - et flot mål.

Kort før tid fik Morten Ibsen slået et flot indlæg skråt tilbage i feltet og Carsten Fuhlendorff kunne så afslutte kampen med en scoring.