Resultater fra old boys turneringen.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?
05/09/05
Nørreå-BB 5-2 (3-2)

Faktisk en ret god kamp hvor der indtil 5 minutter før stid stod 3-2 til et godt spillende og kæmpende Nørreå hold - man kan godt se at seniorafdelingen i Nørreå er lukket ned...

BB lynstartede med et mål efter få minutters spil hvor bolden blev ført hurtigt frem og endte hos Carsten Fuhlendorff som fik vippet bolden over målmanden - et flot mål. Nørreå viste dog med hurtigt spil hvordan BB forsvaret skulle åbnes og scorede 3 flotte mål før en mindre sensation indtraf. Torben Andersen var rykket frem på fløjen og fik scoret et fint mål efter Jesper Fabers indlæg. Torben scorede sidst for 2 1/2 år siden, så det var stort.

I anden halvleg var det faktisk BB der havde de bedste chancer for scoring - bolden kom også i nettet men dommeren underkendte noget misvisende målet for off side - for øvrigt en af flere offside kendelser i 2. halvleg som var meget på vippen. BB havde flere muligheder på contra men havde ikke heldet med sig. I stedet fik Nørreå et lidt dumt straffe som Jens Kristian næsten fik fat i - lidt senere fumlede Jens Kristian så lidt så Nørreå fik en lidt misvisende stor sejr.