22/05/06
BB-HH2 ????

PINLIGT!!!!!

Det er vel det rigtige ord for det der skete på Bjerregrav Stadion denne mandag aften. Fra første fløjt var HH2 spillerne helt oppe på et alt for højt spændingsniveau.

Undertegnede har i de 5-6 år jeg har deltaget i denne private oldboys turnering aldrig oplevet en sådan opførsel fra spillere der har spillet fodbold i rigtig mange år. Dommerkendelserne gik HH2 imod i nogle tilfælde men slet ikke på et niveau som kunne retfærdiggøre en så massiv tilsvining af kampens dommer. 8 min. før 1. halvleg som HH2 havde domineret blev HH2 snydt for et straffespark da kampens dommer ikke kunne se, at BBs Jens Jensen reddede et forsøg på stregen med hånden. Det fik HH2 spillerne til at gå helt amok og svine dommeren til på en måde som ikke er spillere på denne alder værdig!!! At der kun røg 2 spillere ud var meget billigt sluppet for HH2.

Da BB så i 2. halvlegs start bragte sig foran 1-0 på et mål af Michael Larsen steg tændingen endnu mere hos HH2. I en situation hvor HH2 igen følte sig snydt for et straffespark blev den oppiskede stemning for meget for dommeren som simpelthen fløjtede kampen af 5 min. inde i 2. halvleg....

Som dommeren sagde på vej ned i omklædningsrummet: Jeg er blevet slået ned én gang i min karriere - det ønskede jeg ikke igen.

Jeg kender ikke konsekvenserne af denne opførsel - men jeg håber ALDRIG at opleve noget lignende igen.