Resultater fra old boys turneringen.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?
01/05/06
BB-Spentrup2 1-2 (0-0()

En rigtig god kamp hvor spillet bølgede frem og tilbage. Spentrup havde et par chancer som en igen meget velspillende Jens Chr. Larsen i målet tog sig af.

I 2. halvleg var det som om BB havde mest luft og spillede en fornuftig omgang fodbold, den sidste træfsikkerhed var der dog ikke. Bedst som det lignede en 0-0 kamp fik Spentrup en chance da dommeren undlod at fløjte for en offside som typisk ville være dømt i denne række - det var såmænd korrekt nok da spilleren i offside ikke gik efter bolden - BB spillerne stod stille og så fik Spentrup scoret. Umiddelbart efter fik Henrik Moesgaard masser af tid til at score til 2-0 og BB´s reducering til 1-2 kom blot 1 minut før tid hvor løbet var kørt...

Men en fin kamp med masser af intensitet og godt fodboldspil.

Målscorer for BB: Michael Larsen