Old Boys 30
Resultater fra old boys turneringen.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?
23/05/06
Fårup-Rosendal 2-3 (1-0) Hæ hæ, det var en sjov kamp, nok mest for Rosendal spillerne, mod det Fårup hold der sidste spillerunde slog Hobro 7-2!
Endnu engang en fornøjelse at komme til Fårup. Fårup startede ligesom vi kender dem med meget flot spil og masser af chancer, skud på stolpen, og skud forbi mål, men en massiv dominans i første halvleg gav kun et mål!
Rosendal startede anden halvleg frisk, og Kasper var pludselig alene med målmanden, men en god redning hindrede udligning, og kort efter troede alle kampen var afgjort med een til Fårup scoring, hvor Rosendal forsvaret solgte målmanden.
Så mente Fårup at den kamp var slut, men Rosendal havde nok bedst kondition og vilje, så et hurtigt mål af Jens Øland og et straffespark sat ind af Per, samt endnu en scoring af Jens lukkede en underholdende kamp spillet i en venskabelig atmosfære.