Old Boys 30
Resultater fra old boys turneringen.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?
02/05/06
Handest-Rosendal 1-5 (0-3) Man kunne tydeligt se at Handest var indstillet på at undgå et stort nederlag, så de startede med 10 mand i forsvaret, og længe så det ud til at Rosendal ville få problemer med at komme igennem. Men et fornuftigt skud fra Lange, som målmanden ikke kunne holde røg ud til Vildmanden som sikkert scorede (lige inden havde han brændt en 100% chance). Kort efter scorede Lange et flot langskudsmål uden for målmandens rækkevide. Og Malle scorede lige inden pausen, efter et flot angreb på en aflevering fra Vildmanden.
I 2. halvleg havde Handest fået vendt støvlerne mere rigtigt og de gik mere til den og det gav bonus med et fortjent mål, mens forsvaret snorksov. Dog lukkede Kevin kampen med først en aflevering der blev til et godt skud og gik ind og minuttet efter med et skud der lignede en aflevering men gav mål.