PurhusNet > Fritid > Fodboldresultater > Old boys 30
Old Boys 30
Resultater fra old boys turneringen.



This page is powered by Blogger. Isn't yours?
28/05/06
HH2 beklager
Vi vil fra HH2, gerne beklage vores opførsel over for dommeren og BB i forb. Med kampen d. 22. maj!

Det er selvfølgelig helt rigtigt at vi var alt for højt oppe i de to situationer hvor der blev uddelt gule og røde kort. Dette kan ikke accepteres og vi vil drøfte det internt på holdet, så det ikke sker igen.

Med hensyn til stemningen i kampen, synes jeg ikke at HH2 var oppe at køre fra starten, dommeren dømte på en måde som man kan forvente i en oldboyes kamp. Dommeren giver korrekt to gule kort for brok, i forbindelse med det straffe spark som han ikke kunne se. Der blev i pausen aftalt at det ikke kunne betale sig at brokke sig mere, da dommeren havde givet HH2 nogle billige frispark i de sidste 8 min af 1 halvleg.

Der var ikke nogen negative råb, i forbindelse med Bjerregravs scoring.

Grunden til HH2 følte sig snydt igen i 2. halvleg var at en Bjerregrav spiller skubbede en HH2 spiller i ryggen, i HH2´s straffesparksfelt, hvorefter HH2 spilleren lavede en tilsvarende handling , som blev dømt.

Jeg vil på holdets vegne undskylde vores opførsel og der vil blive kraftig påtale til alle spillerne om at det ikke kan accepteres.

Det kan endvidere oplyses at spilleren der har fået rødt kort er blevet i dømt en ekstra spilledags karantæne af HH2 for truende adfærd over for dommeren.

På holdets vegne Erik Hegelund (Nego)