Resultater fra old boys turneringen.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?
06/06/06
BB-Rosendal 4-3 (2-1)

En lidt underlig kamp hvor BB spillede en god gang fodbold i 1. halvleg hvor Rosendal ikke kom op i tempo. Føringen ved halvleg blev skabt på et kontra mål ved Jesper Faber samt et hovedstødsmål af Carsten Fuhlendorff efter hjørnespark.

BB var rimelig fornøjet ved halvleg med tempoet som bestemt ikke var opskruet, men fra starten af 2. halvleg var det Rosendal der satte tempoet op og pressede BB i bund. På en kontra lykkedes det dog Ryan Otkjær at score til 3-1 efter energisk forarbejde af Jesper Faber. Ryan er ikke helt vant med at være i den ende af banen men med alle de skader BB har i øjeblikket må man spille der hvor der er brug for én. Ryan har dermed en scoringsprocent på ca. 100 :-)

Rosendal blev dog ved med at presse på og fik helt fortjent udlignet til 3-3. Til alt held for BB blev Rosendals klart bedste mand, som indtil da havde scoret alle 3 flotte mål og ramt træværket 2 gange, skadet i situationen og måtte udgå.

Blot 1/2 minut før tid lykkedes det så Jesper Faber på den sidste kontra at score til en ikke helt fortjent sejr til BB på 4-3. Michael Larsen, som for første gang i år ikke scorede, tog et vildt rush op ad venstreflanken med de sidste kræfter og smed et indlæg ind som Jesper Faber fik lobbet over målmanden.

En sjov kamp som måske burde være endt uafgjort - men dejligt med en sejr til BB som virkeligt fightede i dag.