Old Boys 30
Resultater fra old boys turneringen.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?
07/06/06
BB-Rosendal 4-3 (2-1) Meget underholdende kamp med masser af chancer, blot lå BB's scoringsprocent på 70% mens Rosendal nok kun have 30%.
Efter 5 min. kom Rosendal foran efter flot indlæg fra venstre side til en helt udækket René, der scorede med hovedet, derefter gik Rosendal lidt ned i tempo og BB kom ind i kampen. Og BB scorede på 2 ud af 3 chancer efter samme recept; et hurtigt opløb efter massivt Rosendal pres og forbi målmanden med bolden, dog blev det andet mål først til efter hjørnespark (det eneste til BB) hvor Carsten helt udækket kunne bringe BB foran 2-1.
I pausen var vi enige om at den kamp sagtens kunne vindes og trods stort pres kunne BB alligevel slå en hurtig kontra og komme på 3-1, trods flot spil fra Rosendal.
René bragte dog hurtigt balance i tingene med 2 flotte skud/lop over målmanden, og var decideret uheldig med 2 afslutninger på træværket. I de sidste minutter havde Flemming en chance alene med målmanden, hvor marginalen var med BB's målmand, og kort efter var Faber igen igen på spil og gjorde kampen en anelse mindre sjov for Rosendal sekunder før slutfløjtet!