20/06/06
Rosendal-Spentrup2 2-1 (1-0)
Sikke en masse kævl på holdet den her gang, igen!
Men på trods af det og måske på grund af at Spentrup kun stillede med 10 mand, lykkedes det at slå et godt kæmpende Spentrup hold.
Tusen scorede sit andet mål i 10 år, efter et godt indlæg fra højre side af Jørgen.
Og i anden halvleg lagde Cristian en flot aflevering til Kasper som nåede bolden en tåspids hurtigere end Spentrup målmanden og scorede til 2-0.
Pga. generel brokkeri på dele af holdet røg Henrik Mourtisen ud i 10 minutter, og kort efter fik Spentrup reduceret efter klumpspil. Rosendal havde chancer for at komme på 3-1, men i de sidste sekunder fik Spentrup tildelt et straffespark, som de dog brændte, godt presset af Henrik!
Råberiet i kampen blev diskuteret i omklædningsrummet bagefter, og der var enighed om at gøre det meget bedre fremover.