Resultater fra old boys turneringen.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?
18/09/06
BB-Nørreå 2-5 (0-2)

BB blev nærmest blæst ud af banen i de første 15 minutter hvor Nørreå lavede et rigtigt flot langskudsmål helt oppe i "Jakob" og siden fik et hovedstødsmål hvor BB havde trukket offside - desværre manglede der lige en enkelt mand så der var 3 Nørreåspillere der stod i kø for at heade den ind.

Langsomt fik BB sig god kæmpet ind i kampen og anden halvleg var en meget lige affære hvor BB fik rigtig gode kontrachancer og efter en total friløber til Jesper Faber som desværre blev misbrugt havde Michael Larsen mere held med sin afslutning på en friløber. Her fik BB så pludselig færten af at det kunne lade sig gøre og Nørreå spillerne begyndte at skændtes indbyrdes. Desværre trykkede BB spillet for langt frem og blev fanget af de dygtige Nørreå spillere som scorede til 3-1. De 2 sidste mål til Nørreå var nok mere et resultat af et BB hold der hang lidt med hovedet efter en flot fight. De var for nemme og hverken forsvar eller målmand så for godt ud. Til slut fik BB reduceret på endnu en friløber til Jesper Faber.

En flot kamp hvor rækkens bedste hold i år, hvor seniorafdelingen helt tydeligt er lukket i Nørreå, igen viste forskellen selv om BB kæmpede godt og faktisk spillede en god kamp.