PurhusNet > Fritid > Fodboldresultater > Old boys 30
Old Boys 30
Resultater fra old boys turneringen.



This page is powered by Blogger. Isn't yours?
30/04/07
BB-Spentrup2 0-2 (0-1)

BB er uskarpe i år. Spillemæssigt var det bedre end i sidste uges kamp mod Hobro, men holdet spillede sig stort set ikke frem til chancer. Spentrup scorede allerede inden der var spillet et minut og i 1. halvleg kom BB slet ikke med i spillet.

Spentrup var nu heller ikke videre farlige og i det hele taget var det en meget chancefattig kamp. BB er allerede på nuværende tidspunkt ramt af 6 skader og det gør det naturligvis ikke bedre.

2. halvleg var noget bedre fra BB hvor man begyndte at kæmpe noget mere for sagen og spillet bølgede frem og tilbage. I slutningen af halvlegen slog Spentrup contra og afgjorde kampen til en fortjent sejr.

Noget helt andet er, at det åbenbart ikke er så populært at skrive referater af kampene mere. Det synes jeg er synd, det er faktisk meget sjovt at læse om de forskellige holds indsatser.

Kontakt nu lige webmasteren og få adgang til at skrive referater. En ting er at holdene falder fra, vi kan da godt lige oppe os lidt med at holde hinanden informeret om kampene... Kom nu igang.