Resultater fra old boys turneringen.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?
17/08/09
BB-Spentrup 2 1-5 (0-1)

BB havde i dag en rigtig god indstilling mod det meget stærke Spentrup 2 hold. Vi mener stadig at holdet er alt for godt til at spille i denne turnering, men i dag fik BB med en fighterindsats trods alt bragt lidt spænding ind i kampen.

I hele kampen var det naturligvis Spentrup der sat på spillet, mens BB forsvarede sig fornuftigt med Christian Brøndum som bagerste mand og en flot spillende målmand Jens Kr.

Der skulle et rigtig flot gennemspillet angreb med hælafleveringer m.v. til før Spentrup kort før pausen fik scoret til 1-0. I anden halvleg fik BB helt stik imod spillet udlignet på vel den eneste afslutning mod mål. HP fik kæmpet bolden frem til Faber og han udplacerede iskoldt Køpke i Spentrup målet.

Herefter kæmpede BB heroisk for at holde resultatet men 10 min før slut fik Spentrup scoret til 2-1 efter en markeringsfejl ved et hjørnespark.

Og i de sidste minutter fik Spentrup så scoret 3 mål og selv om Spentrup selvfølgelig var det bedste hold så mente selv nogle af Spentrup folkene at sejren var for stor...

Men klar fremgang i indstilling og fight fra BB - der skal nok komme point på kontoen. Vi har da flere end Randers FC :-)