This page is powered by Blogger. Isn't yours?
18/08/09
Purhus - Nørreå 3-1 (2-0)

Nørreå skulle idag op mod Purhus, sidst vi mødte dem var det en tæt kamp, det forventede vi også idag.

Nørreå startede kampen forsigtigt, alt for forsigtigt efter 3 min. afdriblede en Purhus angriber Nørreås midterforsvar, og der blev lavet frispark. Det takserede dommeren til et rødt kort !
Det var meget hårdt dømt og det ødelagde naturligvis kampen for Nørreå.
Nørreå kæmpede godt for sagen, men kunne ikke holde Purhus fra chancer og på få minutter fik Purhus bragt sig i spidsen med 2-0.
Nørreå havde dog også en del chancer, bl.a hev Purhus målmanden en feberredning ud af ærmet da Peter Bak havde et godt hovedstød, generelt kendte Nørreå ikke deres besøgstid, da flere store chancer blev brændt.

I 2. halvleg begyndte Nørreå at hænge noget mere, og Purhus var tit i overtal, men Nørreås målmand tog sig godt af de friløbere/halvstore chancer de fik.
Han var dog prisgivet da et skud blev rettet af, det bragte Purhus på 3-0
Nørreå kom ikke frem til meget i 2. halvelg men kort før tid blev Peter Bak spillet fri, og han blev væltet af målmanden, det efterfølgende straffespark blev sikkert sparket ind af Jesper Lysemose.