Resultater fra old boys turneringen.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?
18/08/09
Rosendal-Onsild 2-0 (0-0)
'Topopgøret' endte retfærdigt efter spilfordeling, men efter chancefordeling kunne kampen sagtens være endt 3-3.

Rosendal sad fuldstændigt på spillet i første halvleg, med en del hjørnespark og afslutninger på mål, farligste chance fik Tommy som Johnny spillede fri i feltet, men afslutningen var for upræcis. Trods det havde Onslid nok den største chance, 3 mand alene med Henrik som fik reddet med en fodparade, og riposten havnede ved en fri Onsild spiller, der skød forbi et tomt mål!

I anden halvleg startede Rosendal sløvt, ingen fremme. og med 2 mand på Onsild banehalvdel mod 7 Onsild spillere, lykkedes det Per at lægge en aflevering ind til Hans-Henrik, der med en fod imellem mange Onsild fødder, fik bolden i mål.
Kort efter skød Carsten en meget flad og hård hjørner, som ramte klumpen af spillere foran mål, og via Palle Moth, hoppede i mål.
Onsild havde deres chancer herefter, bla. en bold på stolpen, som imod al logik ikke gik i mål, men bolden ville ikke ind i den ende.
Forøvrigt var der streger på banen, og græsset var klippet!!!