This page is powered by Blogger. Isn't yours?
15/09/09
HH1-Rosendal 2-3 (1-2)
Rosendal holdet var nok i stærkeste opstilling dog kun 11 mand.
Men vi gik frisk til den, og ret hurtigt blev det til 1-0, efter en perfekt aflevering fra Per på venstre fløj ind til undertegnede, der var helt fri og den her gang ramte jeg bolden ok. Rosendal fortsatte og havde et hav af chancer, Landmanden var klar over at der ville falde en del bolde ned foran ham lidt uden for feltet, og han var klar da chancen opstod og placerede et smukt skud i treeren til 2-0.
Hele Rosendal holdet ville med i de mange angreb så selvfølgelig var der intet forsvar, og Henrik stod alene med 3 Hammershøj spillere som let reducerede til 1-2.

Rosendal sad også på spillet i 2. halvleg, men ind imellem var der pludselig ikke noget forsvar, og Leo udlignede til 2-2, 9 minutter før tid . Der var en del 100% chancer, Jimmy, Køleren, Hans-Henrik var alle alene med målmanden uden held, Kølerens bold har de ikke fundet endnu. Men vi blev ved og Landmanden var til slut heldig med et placeret skud, efter lidt småskænderi med lillebroderen om hvem der skulle hvad, men ind kom den til et fortjent 3-2 resultat.