This page is powered by Blogger. Isn't yours?
22/09/09
Spentrup1-Rosendal 4-3 (2-2)
Ja, Rosendal havde igen store problemer med at stille hold, så vi var 10 mand i stærkeste opstilling, det var ikke det bedste udgangspunkt.
Forsvaret var heller ikke helt i gear, så Spentrup kom ret hurtigt foran 1-0 ved et flot gennemspillet angreb. Lidt heldigt kom Rosendal på 1-1 da Per sendte et laangt indlæg indover fra venstre mod højre som målmanden fik halvklaret ud til Hans Henrik der køligt kunne udligne. Kort efter var den gal igen i forsvaret og Spentrup kom på 2-1. Rosendal havde egentlig langt det meste af spillet, Per havde en flot ryk på venstre kanten og fremtvang et straffe, som Carsten sikkert scorede på. Derefter røg Rene ud i 10 minutter for lidt småbrokkerier. Der var flere 100% chancer til Rosendal holdet, men ind ville bolden ikke.

2. halvleg var mere dommineret af Rosendal, men der var lidt scoringsproblemer, bla. havde Flemming en stor chance i de første sekunder, Ole, Per, Hans-Henrik osv. var alene med målmanden senere i halvlegen, så helt ufortjent og måske pga. mørket kom Spentrup på 3-2, der var stor tvivl om bolden var over stregen. Rosendal kom dog igen, da René blev spillet perfekt foran mål og med et enkelt træk var han helt alene med målmanden og så stod der 3-3.
Der var 2 minutter igen, men dommerens ur gik lidt unormalt, så i ly af mørket fik Spentrup endnu en friløber, Henrik kunne ikke se bolden, så ret let, 5 minutter ind i overtiden, fik Spentrup gjort det til 4-3, ganske ufortjent, men godt kæmpet af Spentrup.
Så tak for en god, underholdende og fair spillet kamp.