PIF - Havndal 1-3 (1-1)

Gassum stadion
Målscorer: Mads Langberg
Fighter: Mads Langberg, Stemmerne: Martin Westh/ Anders Bennedsen
Der var lunt, vindstille og høj sol, da et afbudsramt PIF hold løb ind på Gassum stadion til årets første kamp hjemme i hulen. Efter at have smækket Havndal i en træningskamp tegnede alt dermed lyst. Grundet flere afbud var old-boys spiller Dennis Jensen hentet ind i truppen. Han spillede med stor autoritet i forsvaret og afværgede flere gange farlige situationer, men kunne dog ikke forhindre, at Havndal allerede efter 17 min bragte sig i front efter en dødboldsituation. Herfra blev resten af halvlegen et tungt PIF pres. Langsomt spillede de blå sig til flere chancer. Først en halv chance til forwarden Thomas Bang, kort efter en stor mulighed til Jesper Rasmussen, der med held havde ført til PIF udligning. Der skulle dog gå 33 min. inden udligningen kom. King off football (Leif Rasmussen)?s barnebarn Jesper driblede flot igennem på venstrekanten og sendte et præcist indlæg ind i hovedet på Mads Langberg, der med pandebrasken fortjent bragte balance, på den i Gassum endnu ikke opførte måltavle. PIF?erne måtte tage til takke med uafgjort i pausen.
2. halvegs første kvarter blev dommineret af gæsterne i rødt. Det førte allerede efter 50 min til føringsmålet efter et hjørnespark. PIF?erne fik igen mere plads og satsede mere fremmad banen. Det gav igen mere plads til kontra for gæsterne. Derfor kunne hverken Dennis Zimmerman eller PIF forsvarerne forhindre 3-1 målet med en halv time igen. At PIF?erne den sidste halve time igen fik presset spillet op på den halvdel og styrede begivenhederne er irrelevant og spild at linjer i dette blad, når både mål og de store chancer udeblev. 2 kampe og 3 point placerer holdet midt i rækken. Over and out.