PurhusNet
> Fritid > PIF > Kampreferater

PIF fodbold

Kamp referater fra PIF's fodboldhold

10. april 2007

Dronningborg B - PIF 1-3 (1-1)

Dronningborg bane 4
Målscorer: Thomas Bang, Alex Asferg og Thomas Nicholson
Fighter: Nicholson, Stemmerne: Mads Langberg
Selv om vejret på påskens sidste dag var surt og gråt skulle det vise sig at blive en god og udbytterig eftermiddag for de kongeblås næstbedste hold, der i præmieren skulle betræde DBs anlæg. Netop DBs bane 4, som kampen af uforklarlige årsager var henvist til, har været underlag for adskillige træningspas for PIFs ene debutant Thomas Nicholson, der med sin gode indstilling satte sig godt igennem og viste vejen. Udover Nicholson fik tidligere juniorspiller Dennis Zimmermann debut i PIF målet og stod en fejlfri kamp. Han kunne på ingen måde klandres for den scoring manden i sort modigt dømte over stregen, selv om Anders Bennedsen på stregen hindrede DB?erens hovedstød i at passere linjen. 1-0 efter en halv time var dog på ingen måde uretfærdigt, idet DB i 1. halveg sad tungt på kampen. Speciel efter den hurtige indskifting af X-landsholsspilleren Erik Bo Andersen, lagde de gule et højt pres på PIFs halvdel. De kongeblå levede på det hurtigere kontraspil. Det førte blot 5 min efter hjemmeholdets føringsmål til udligning. Mens DBs ene back tog sig en ordentlig lur opsnabbede Nicholson bolden på kanten og spillede Thomas Bang helt fri, der alene med målmanden sikkert bragte balance i målregnskabet. Efter pausen fortsatte DB deres presspil, men med en gennemsnitsalder på det dobbelte af PIFs, løb kræfterne op og PIF fik mere og mere plads opad banen. Anført af banens bedste PIF-debutant Mads Langberg fik PIF-spillet sig til flere og flere chancer mod et efterhånden passivt DB forsvar. Det gav en friløber til Alex efter 70 min, som han udnyttede efter at have afdriblet DB-keeperen. 2-1!
Efter Martin Westh var blevet gjort opmærksom på DBs røde angribers fortid, dækkede han sammen med en solidt spillende Brian Nygaard den tidligere Rangersspiller helt ud af kampen. PIFs kontramaskine gav igen udbytte 9 min før tid, da Thomas Nicholson på en stikning fra Martin Westh afgjorde kampen med dagens flotteste mål, et lob fra nul grader, der endte i nettet. Årets første 3 point blev en realitet i en kamp, der også bød på comeback til den erfarne Michael Høyer, der med sit gode overblik styrede PIF midtbanen.

Etiketter:

1 kommentarer:

Klokken 22. april 2007 19:16 , Jens Peter Hansen sagde...

Jeg har da været sammen med Erik Bo adskillige gange siden kampen - sjovt nok har han slet ikke nævnt, at han har spillet mod PIF.

 

Send en kommentar

<< Start