Nedrykningstruede Skelund fik intet med hjem fra Asferg ArenA.
Purhus IF - Skelund 3-0 (2-0)
Målscorer:
Rasmus Nørlem 2 mål. Jeppe Stentoft 1 mål.
Purhus IF?s førstehold, fortsatte vinderkursen med en sikker 3-0 sejr over de grønklædte Skelund spillere, som reelt ikke havde en chance mod effektive og kontrollerende Purhus.
I kampens start havde Skelund en lille chance, hvilket var medvirkende til at Purhus holdet vågnede helt op. Herefter blev spillet presset dybt ned på Skelunds bane, og efter bare 8 minutter brød Purhus igennem og scorede til 1-0. I ægte brasiliansk stil, spillede angriber Jeppe Stentoft og venstre back Allan Sønderstrup sig sammen igennem Skelund forsvaret, og slutteligt eksekverede Jeppe Stentoft iskoldt bolden i mål og føringen var en realitet. Purhus fastholdt dog presset og bankede på til en 2-0 føring. Denne kom efter 20 minutter, da Steffen Drud Meineche med et langskudsforsøg pressede Skelund keeperen, denne kunne ikke holde det knaldhårde skud og Rasmus Nørlem viste angriberinstinkt, ved at være over returen og scorer til 2-0.
Herefter tog Purhus lidt tempo ud af kampen og kontrollerede resten af halvlegen. Kun i glimt fik Skelund lov til at vise tænder, men et stærkt spillende Purhus forsvar gjorde opgaven, mere end svær for Skelund angriberne.
Anden halvleg blev noget af en langgaber, for de rigtig mange fremmødte Purhus fans, som heldigvis i stedet, kunne nyde det rigtige gode vejr. Skelund kunne ikke true Purhus og Purhus formåede ikke at lukke kampen. Derfor skulle man hen til 1 minutter før tid, hvor det unge talent Simon Svendsen tog et commando raid op ad højre side, slutteligt sendte han bolden i pandebrasken på Rasmus Nørlem, som via den ene opstander, sendte bolden i mål til en sikker 3-0 sejr.

Både turnerings- og pokalkampe i maj.
Efter kampen var Purhus træner Morten Christensen meget begejstret
at vi har fået 12 point ud af 12 er jo helt fantastisk, det var der ikke mange
som havde forudset inden første turneringskamp. Men opskriften har været en kamp
ad gangen, så det bliver vi ved med! Gutterne har også kanon god indstilling, de