Resultater fra old boys turneringen.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?
28/05/01
HLT - PIF (2-4)

PIF's mål blev scoret af Ole Vestergaard (3) og Jens Larsen (1). Kampen var ikke særlig velspillet og til tider præget af temmelig hårdt spil. PIF's sejr var helt fortjent. PIF brændte mange store chancer f.eks. er J... alene med målmanden i en slags tranedans, der ikke udmønter sig i en scoring. Andre gange fumles der med bolden lige før afslutning. Det gode råd, der blev givet spillerne i pausen med at holde bolden ved jorden i afslutningssituatiuoner blev ikke overholdt af "rådgiveren" selv.

PIF er fortsat ubesejret med 25 points for 9 kampe og en målscore på 35 - 10

Spentrup 3 - FSI 1 - 3 (1-0)
FSI måtte gå til pausen bagud 0-1. Medvirkende hertil var, at Benny Pedersen brændte et straffespark.
I anden halvleg blev kampen rettet op med mål af:
Kim Hallas, Brian Adamsen og Jan Sørensen.
FSI er fortsat ubesejret.
9 kampe - 25 point.

21/05/01
PIF-TROJKA (4 - 0). PIF vandt de fleste nærkampe men formåede ikke altid at spille sig igennem. Der burde have været chancer til en endnu større sejr til et ellers veloplagt hjemmehold. Målscorerne var Ulrik Christensen (1-0), Karl Henrik Svendsen (2-0) og Hans Vestergaard til (3-0) og (4-0). PIF er stadig ubejsejret og har kun sat point til mod FSI. Den samlede målscore er nu 31-8 i PIF's favør. 22 points for 8 kampe.

HH 1 - FSI 2 - 3 (1-2)
Alle 3 mål scoret af Finn Rahbæk Brandsen.
8 kampe - 22 points.

14/05/01
FSI - Onsild 2 - 0 (1 - 0)
Begge mål scoret af Jørgen Busch.
7 kampe - 19 points

Handest - PIF 2-4 (1-2)
Der var bare spillet 45 sekunder, da PIF's forsvar mistede bolden i eget målfelt. Heldigvis fik de dog fat i den igen - for blot at lade den ligge til fri afbenyttelse, hvilket resulterede i en resulut scoring fra Handest. Derefter stod der PIF på det meste. Forkælet med et dejligt blødt og jævn græstæppe flød spillet ganske fornuftig for PIF. Efter flere tilløb, hvor Handest's målmand havde afværget, fik PIF gang i scoringen. Dert blev til to i hver halvleg, men specielt i 1. halvleg var der chancer til mindst det dobbelte. Mod kampens slutning udnyttede Handest PIF's offensive indstilling til at etablere noget angrebsspil, hvilket resulterede i en scoring efter løs markering af PIF forsvaret. Målscorere: Benny Sørensen, Jens Larsen, Ole Vestergård og Karl Henrik Svendsen hver 1.

07/05/01
7. maj 2001 på Gassum stadion: PIF - Bjerregrav.
Resultatet blev 5-3 efter 3-1 ved halvleg. Måscorerne fra PIF var Jens Peter Hansen (1), Ole Vestergaard (1), Jens Larsen (1) og Hans Vestergaard (2)
Kampen var ikke særlig velspillet. Som en af de blå sagde efter kampen: Når vi kan vinde en kamp med sådan et spil kan vi vinde alt. PIF har 16 points efter 6 kampe og er ubesejret i denne sæson. Den samlede målscore er nu 23-6.