Kim Hallas scorede 2 gange for FSI i første halvleg.
Onsild brændte et straffespark.

22 kampe = 53 points.

16/09/02
Spentrup 3 - PIF 1-7 (1-3)
Efter 10 min. kom PIF foran 1-0. Herefter gik holdet lidt i stå og lod sig presse af Spentrup, der på et flot hovedstød fik udlignet. Mere spænding blev der dog ikke i kampen - PIF fik igen fat i spillet, og især takket være effektivt kontraspil blev sejren overbevisende 7-1. Målscorere: Jens Larsen 3, Ulrik Christensen 2, Henning Friis 1 og Benny Sørensen 1.

FSI - HH 2 5 - 0 (2-0)
Målene for FSI blev scoret af: Jørgen Busch 3, Henrik Hallas 1 og selvmål 1.
FSI førte 2-0 ved pausen, og der var aldrig spænding om resultatet.
Sweeper Steen Norsgård blev ikke sat på de store prøver.

21 kampe = 50 points.

12/09/02
Kommentar:
Det er rigtigt, at flere end 2 serie 5 spillere har været benyttet i de enkelte kampe,
og derfor er turneringsreglerne formelt brudt.
Men:
I praksis er der jo blot - i al uskyldighed - tale om, at Allan Bundgaards serie 5 hold
konstant mangler spillere. Derfor låner han hos OB 30, og så er det ikke helt ret-
færdigt, at de hjælpsomme OB-spillere erklæres ulovlige på OB 30.
FSI har således ikke nedrykket serie 5 spillere for at forstærke OB 30!

10/09/02
PIF - FSI 0-1 (0-0)
PIF startede bedst, havde skud på overliggeren og burde have scoret midt i halvlegen, men godt målmandspil reddede FSI, der efterhånden kom godt med i kampen, og dominerede i slutningen af halvlegen. Kort efter pausen bragte FSI sig foran 1-0 på straffespark. Herefter trak / blev FSI presset tilbage på egen banehalvdel i resten af kampen, hvor PIF fik tilspillet sig en række scoringsmuligheder, der med lidt mere held /koncentration kunne have sikret sejren.

På papiret ser FSI nu ud til at have vunden pokalen, men ulovlig brug af flere serie 5 spillere end det ifølge turneringsreglementet fastsatte maksimum på to kan betyde, at andre hold indgiver protest mod FSI.

09/09/02
Purhus - FSI 0 - 1
Kim Hallas blev matchvinder for FSI med et mål på straffespark midt
i anden halvleg.
Dermed har FSI vundet pokalen for første gang siden de 4 gyldne år fra
1995 - 1998. FSI´s Vagn Johansen vandt sin tiende pokal. Først 5 gange
for Handest i årene 1990-1994 og nu 5 gange for FSI.

20 kampe = 47 points.

03/09/02
HH1 - PIF 3-2 (0-0)
Igen en for sløv indsat af PIF holdet, der først vågnede op til dåd i 2. halvleg efter at HH havde bragt sig foran 2-0. Begge gange i situationer, hvor forsvaret ikke så helt godt ud. Bagude 0-2 blev der lagt pres på HH, hvilket bl.a. resulterede i straffespark og frispark, som Uffe Christensen omsatte til mål til 2-2. I stedet for at snøre sækken gav forsvaret påny en chance til HH, der kviterede med en afgørende scoring til 3-2. Få minutter før tid havede PIG et skud på sammenføjningen, men tættere kom man ikke. Målscorer: Uffe Christensen 2 (heraf 1 på straffe)

FSI - Spentrup 2 1 - 1
Begge kampens mål blev scoret på straffespark.