Resultater fra old boys turneringen.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?
25/05/04
Handest - PIF 0-3 (0-3)
Så blev det endelig til en sejr igen mod et Handest hold, der absolut var til at tale med. Alle målene faldt i 1.halvleg og for at sætte PIF's scoringsproblemer i relief, blev de to af målene lavet af sæsondebutanterne Ole Pedersen og Henning Friis. Efter pausen blev der skabt mange chancer, men angrebet var tilbage på sædvanlig ineffektivt niveau. Målscorere: Henning Friis, Ole Pedersen, Ågen Jensen hver 1

24/05/04
FSI - Onsild 4-3 (2-1)

FSI kunne gå til pausen med en føring på 2-1. Robert Stampe og Bo Nielsen scorede målene.
I anden halvleg førte FSI 3-1 og 4-2, men det var en jævnbyrdig kamp, hvor Onsild i de sidste minutter reducerede til 4-3.
Mål for FSI i 2. halvleg: Kenneth Pedersen og Bo Nielsen.

9 kampe = 24 points.

BB-Nørreå 3-1 (1-0)

Et kraftigt blæsevejr på langs af banen gjorde det polerede fodboldspil lidt svært. En meget lige kamp med chancer i begge ender hvor BB havde overvægten i 1. halvleg og kom foran på et lidt tilfældigt mål. Større chancer blev ikke udnyttet. I anden halvleg udlignede Nørreå tidligt og kampen bølgede frem og tilbage men BB havde heldet og afgjorde med to lidt heldige mål kampen.

Målscorere: Jesper Faber og Carsten Fuhlendorff 2

17/05/04
PIF - HH1 3-5 (0-3)
Igen en ynkværdig indsats mod et ikke overbevisende, men til gengæld særdeles effektivt Hammershøj hold, der uden at anstrenge sig udnyttede løst PIF forsvarsspil til at bringe sig foran 3-0 inden pausen. Efter pausen kom der lidt mere bevægelse på PIF holdet, og efter reducering til 3-2 på et perfekt hovedstød (sat ind af HH spiller!) burde der være skabt spænding. Men nej - der var stadig åbent i den anden ende, så det blev både 4-2 og 5-2 inden reducering til 5-3. Målscorere: Carsten Solberg og Bjarne Eriksen hver 1

Rosendal - FSI 2-6 (0-2)

Bo Nielsen og Kenneth Pedersen bragte FSI foran 2-0 inden pausen.
I anden halvleg bragte Robert Stampe, Jan Sørensen, Bent Norsgård og 1 selvmål FSI op på tenniscifrene 6-0, inden Rosendal fik reduceret 2 gange i slutfasen.

8 kampe = 21 points.

HH2-BB 0-1 (0-0)

For 2. kamp i træk holdt Brian Nielsen sit mål rent - ret usædvanligt. Men i forhold til sidste sæson scorer BB heller ikke ret mange mål. Efter en meget tam og uinspireret 1. halvleg gik det dog væsentligt bedre i 2. Henrik "HP" Pedersen snød et par modspillere i højre side og lagde bolden ind i panden på Carsten Fuhlendorff som havde meget let ved at score kampens eneste mål. Der var chancer til flere mål men bolden ville ikke ind.

11/05/04
Rosendal - PIF 4-1 (2-0)
Det startede dårligt og sluttede endnu værre. Ville den sublime indsats give fem fodbolde, ville aftenens kamp kun kunne give en - og det endda en flad uden luft. Manglende luft var det primære problem for PIF. Med kun 11 mand hvoraf nogle trak med småskader manglede der overskud til at komme først på bolden, hvilket sammen med deciderede forsvarsdrop og heldige fødder hos Rosendal resulterede i det store nederlag. Dog scorede PIF det flotteste mål - Ulrik dirigerede elegant med hovedet et indlæg ned for fødderne af Åge, der konsekvent bankede bolden op under nettaget. Målscorer: Åge Amby

10/05/04
Hobro IK - FSI 2-0 (0-0)

I syvende runde gik det galt for FSI, der klarede 0-0 i første halvleg. Et godt spillende hjemmehold var ikke sene til at udnytte to alvorlige forsvarsfejl, og så måtte FSI forlade banen med et nederlag på 0-2.

7 kampe = 18 points.

BB-Handest 1-0 (0-0)

I et forrygende regnvejr spillede de to hold en underholdende kamp med et hav af chancer i begge ender. Sympomatisk for kampen havde Handes et skud på stolpen et minut før tid mens BB scorede målet 15 sek før tid. Christian Brøndum nåede en bold ved baglinien og fik den smækket ind foran hvor Søren Pedersen kom først og fik scoret det afgørende mål.

04/05/04
Hobro - PIF 0-0
PIF spiller skam udmærket fodbold, og mod et teknisk godt, men ikke særligt bevægeligt Hobro mandskab var der også tid og plads til at spille bolden rundt. Men det der med at lave mål - det kniber det gevaldig med. Karsten Klit var tættest på med et snedig lob over målmanden, men bolden ramte desværre stolpen. Adskillige afbrændere senere der serveret til oplagt scoring, men desværre ramte Karsten Klit ikke bolden. Så det ene point blev vundet af et godt spillende forsvar og en sikker sidste skanse i Rauff mellem stængerne.

03/05/04
BB-Onsild 3-1 (0-0)

Igen en rodet affære for BB. Denne gang lykkedes det dog at klare 0-0 ved halvleg efter gode chancer til begge hold i første halvleg. Onsild kæmpede godt og kom 15 min. inde i 2. halvleg foran på et lidt tilfældigt mål. Det fik dog BB til at knytte næverne og specielt Christian Brøndum tog ansvar: 2 mål fra hans side inden Jesper Faber sluttede af til 3-1 og endelig en sejr til BB.

FSI - HH 2 4-0 (1-0)

Allan Bundgaard bragte FSI foran 1-0 direkte på hjørnespark.
1-0 var stillingen ved pausen. I anden halvleg brændte Kim Hallas et straffespark,
men Bo Nielsen var bedre fra 11-m-pletten, da han øgede til 2-0.
Robert Stampe og Kenneth Pedersen scorede de 2 sidste mål.