Purhus Idrætsforening   Old Boys 30
PurhusNet > Arkivet > Old Boys 30
Retur til foregående side

 

Klik her for at returnere til Purhus I.F.'s startside

Holdleder er som sædvanlig Jan Methling, der kan kontaktes på på
 86 44 37 71

Purhus Idrætsforenings har et old boys hold for spillere over 30 år. Ofte er folk dog noget ældre, inden at de erkender, at de er blevet old boys. 

At træne er noget man overlader til de unge, og enkelte - der ikke har erkendt deres fremskredne alder - deltager da også i den alm. senior træning. Modsat - har du rundet de 45 - er du kvalificeret til at komme på klubbens rutinerede hold.

Læs Amtsavisens artikel om dette hold

Turnerings plan - kampe spilles mandage og i Gassum

Dato

Spilletidspunkt

Hjemmehold

Udehold

Resultat

6. april

18.30

Purhus

Spentrup 1

0-2

12. april

19.00

Spentrup 3

Purhus

7-0

19. april

19.00

Purhus

Fårup

1-4

26. april

19.00

Hammershøj 1

Purhus

1-1

3. maj

19.00

Purhus

Rosendal

3-1

10. maj

19.00

Purhus

Bjerregrav 1

2-4

17. maj

19.00

Handest

Purhus

1-6

25. maj

19.00

Purhus

Hammershøj 2

5-0

31. maj

19.00

HLT 80

Purhus

0-4

7. juni

19.00

Purhus

Spentrup 2

1-3

14. juni

19.00

Purhus

Onsild

3-0

21. juni

19.00

Spentrup 1

Purhus

3-4

28. juni

19.00

Purhus

Spentrup 3

3-2

2. august

19.00

Fårup

Purhus

4-1

9. august

19.00

Purhus

Hammershøj 1

 

16. august

19.00

Rosendal

Purhus

 

23. august

19.00

Bjerregrav 1

Purhus

 

30. august

19.00

Purhus

Handest

 

6. september

19.00

Hammershøj 2

Purhus

 

13. september

18.30

Purhus

HLT 80

 

20. september

18.30

Spentrup 2

Purhus

 

27. september

18.30

Onsild

Purhus

 

Kamp referater

PIF - Spentrup1  0-2  (0-1)
PIF spillede egentlig ganske fornuftigt, og med hele tre udskiftere (der blev flittigt benyttet) var der luft til at presse Spentrup gennem hele kampen. Faktisk var PIF holdet modstanderen overlegen i alle spillets facetter - lige med undtagelse af kunsten at lave mål!. På tre angreb lavede Spentrup to mål mod en sageløs Jens Kock, mens PIF spillerne slet ikke kunne få indstillet hverken støvler, skinneben eller pandebrask.

Spentrup 3 - PIF  7-0  (2-0)
Spentrup startede bedst, men lidt ind i kampen kom PIF bedre med i spillet, og havde to-tre nærgående forsøg, som Hans Køpke, der normalt vogter målet for Spentrup's serie 3, klarede på fornem vis. I stedet gik det galt i den anden ende med to hurtige mål på den regnvåde bane. Fra da af gik gassen af PIF holdet, der rimelig passiv så til, mens Spentrup scorede fem gange efter pausen.

 Retur til toppen

PIF - Fårup  1-4 (0-2)
Målscorer Carsten Klit: 1
Så fik holdet da endelig scoret mål. Det var Carsten Klit, der satte en høj., blød bold ind i det fjerneste hjørne. Samme Carsten burde have scoret allerede efter 30 sekunder. I stedet fik Fårup først et mål efter passiv PIF forsvar spil og dernæst på et gavmildt straffespark. Efter pausen var PIF dominerende og havde fortjent det ene point. Men lige som man troede at nu var det blot et spørgsmål om tid inden udligning, fik Fårup scoret på et langskud "med solen i ryggen", og lige inden slutfløjtet tabte Kock en løs bold ind i eget mål.

 Retur til toppen

PIF - Spentrup2  1-3 (0-1)
Målscorer Hans Vestergaard
Der blev ikke skabt mange chancer i den kamp - hverken til Spentrup eller PIF. Førstnævnte forstod dog at udnytte deres få muligheder optimalt, og selvom PIF var godt med i spillet, manglede den sidste skarphed.

PIF - Onsild  3-0 (2-0)
Målscorer Karl Erik 2, Poul 1
Fidus til Søby
Om det var p.g.a. tilstedeværelsen af "the gentlemen of the press" - jounalist og fotograf - der medvirkede til at PIF holdet spillede ganske fornuftigt skal være usagt. Mod et lidt tungt Onsild hold var der god plads til at kombinere, og havde spillerne måske været knap så ivrige efter at få deres navn på "forsiden af Amtsavisen", kunne der være blevet scoret langt flere mål. Aftenens bedste oplysning set med pressens øjne: At konstatere at en old-boys kamp kun varer 2x30 minutter (hvilket i øvrigt ikke er korrekt. Det korrekte er 2x30 min + 30 stk.). Læs også Amtsavisen's repotage fra denne kamp: "Hævnens time var sød"

Retur til toppen 

Spentrup 1 - PIF  3-4
Målscorer Hans Vestergaard 2, Henning Friis & Kristian Als 1
Hævnens time var sød II. I forårets første kamp tabte PIF - måske noget uretfærdig - 2-0 til Spentrup holdet. Fra starten så det ud til at historien skulle gentage sig, idet Spentrup bragte sig foran med netop 2-0. Men måske fordi holdet nu er "landskendt" efter pressedækningen i sidste uge var der et renommé at forsvare, og stillingen blev vendt til en 3-2 føring. Så blev Spentrup begunstiget med et straffespark, men netop som tilskuerne havde indstillet sig på et uafgjort resultat afgjorde PIF kampen til egen fordel umiddelbar før dommerens sidste fløjt.

 

Retur til toppen

PIF - Spentrup 3  3-2 (0-2)
Målscorer Carsten Klit,  Benny Ask  & Gert 1
Hævnens time var sød III. Spentrup burde være straffet for usportslig optræden. Det mente man i PIF's omklædningsrum, eftersom hele Spentrup holdet var i gang med opvarmingen, inden PIF spillerne havde nået at få tændt den første cigaret endsige fået fodboldstøvlerne på. Op Spentrup fik udbytte af deres anstrengelser. Knap var der spillet et par minutter, inden Michael Reinhold havde scoret det første mål for Spentrup. I denne indledende fase af kampen var PIF blot statister på en bane med nogle særdeles hurtigt løbende Spentrup folk. Midt i halvlegen gjorde Michael Reinhold det til 2-0, og en ikke-kender kunne forledes til at tro, at Spentrup var godt på vej til at gentage 7-0 sejren fra første kamp mod PIF. Som en Spentrup spiller spurgte forundret efter kampen: "Hvorfor gik I ikke ned da I var bagud 2-0" hvortil Henning Friis tørt konstanterede "Det er vi så vant til". Og PIF fik efterhånden fat i spillet med fornuftig, henholdende boldflytteri. Efter halvlegen kom Spentrup målet under voldsom pres, og efter stolpeskud og målmandparering åbnede Carsten Klit kampen med scoring til 1-2. Kort efter scorede Gert dygtigt fra en megen spids vinkel efter at have afdriblet målmanden. Fustrationerne bredte sig nu på Spentrup holdet og lidt for voldsomme tacklinger gav henh. gult og rødt kort. Benny scorede direkte på frisparket, idet bolden ramte en spiller og snøden ellers velspillend Spentrup  målmand. PIF spillerne glædede sig over sejren men ærgrede sig samtidig over, at der nu er sommerpause - "Lig nu hvor vi endelig er ved at være kommet i form".

Retur til toppen

 

chart.dk