Resultater fra old boys turneringen.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?
30/04/02
PIF - Handest 3 - 1 (1 - 0)
Den største trussel mod en PIF sejr var vel egentlig spillernes fornemmelse af at have en solid føring - og dette burde PIF da også have haft, såfremt chancerne var blevet udnyttet. Flere brillerede i den henseende, men især fortjener Ole Vestergaard at blive fremhævet: I stedet for på kedelig vis at heade bolden i et tomt mål viste han sin tekniske kunnen ved elegant at tage bolden ned med brystet, for derefter med et ordentlig drøn at banke bolden over det stadig tomme mål!. Målscorere: Jens Larsen 2, Benny Sørensen 1 5 kampe = 12 point

29/04/02
Rosendal - FSI 1-1 (0-1)
Jørgen Busch bragte som planlagt FSI foran i første halvleg, men spillet fungerede ikke, og indsatsen kunne ikke imponere holdleder Steen Norsgård, der var meget utilfreds med sit hold i dag. I slutningen af kampen fik hjemmeholdet fortjent udlignet til 1-1. Der skal ydes noget mere af samtlige spillere næste gang hjemme mod HLT 80.

5 kampe = 13 points.

22/04/02
FSI - HH 1 6-2 (3-2)
HH 1 fulgte godt med i første halvleg og FSI´s scoringer til 1-0 og 2-1 blev udlignet af gæsterne, men FSI kunne dog gå til pausen med en føring på 3-2.
I anden halvleg slap spændingen hurtigt op, og FSI øgede til 6-2. Gæsterne kunne have pyntet på resultatet, men et straffespark blev misbrugt.
For FSI scorede: Jørgen Busch 3, Finn Rahbæk Brandsen 2 og Brian Adamsen 1.
4 kampe = 12 points.

15/04/02
FSI - Spentrup 3 5-0 (4-0)
Kampen blev afgjort allerede i første halvleg, der sluttede 4-0 til FSI.
For FSI scorede: Kim Hallas 2, Vagn Johansen 1, Henrik Hallas 1 og Henrik Christensen 1.
3 kampe = 9 points.

08/04/02
BB - FSI 1-7 (0-5)
Kampen blev afgjort allerede i 1. halvleg, og FSI kunne gå til pausen med en føring på 5-0.
For FSI scorede: Jørgen Busch 3, Kim Hallas 2, Ove Elgaard 1 og Jan Sørensen 1.
2 kampe = 6 points.

Spentrup 2 - PIF 3-2 (0-1)
Spentrup holdet gjorde det nødvendig for PIF at spille rimeligt defensivt i første halvleg, og den taktik lykkedes til punkt og prikkke. Spentrup pressede og fik da også nogle gode chancer, som Michael Rauff klarede i fin stil. I den anden ende blev det til relativ få kontraangreb, og et af diise resulterede i et typisk Larsen mål: En håbløs bold næsten ude over baglinien blev fanget og sendt forbi en lidt for offensiv målmand. Efter pausen blev spillet lidt mere fordelt på banen. Efter et hjørnespark til Spentrup endte bolden lidt uden for feltet, hvor et langskud blev drejet ind i netmaskerne af en Spentrupspiller placeret ganske nær den ene stolpe. Det lignede en tyk off-side. Noget irriterede kom PIF længere frem på banen, og burde have scoret på efter at et skud fra Jens Larsen blev pareret. I stedet blev det til 2-1 til Spentrup. Dennne stilling holdt sig til 12 min. før tid, hvor et indlæg fra baglinien fik lov til at passere tværs gennem Spentrups forsvar, så Jens Peter Hansen blot kunne sætte en fod på. Derefter havde PIF egentlig godt styr på begivenhederne, men desværre - 4 min før tid rammer et Spentrup skud en forsvarsspiller, og snyder en sageløs Rauff i PIF målet. Målscorere: Jens Larsen 1, Jens Peter Hansen 1.

03/04/02
Onsild - PIF 0-5 (0-4)
Det tog lige små tyve minutter inden Onsild havde fået vinterstivheden ude af benene - og da var toget kørt. Mod et stillestående Onsild forsvar havde PIF angrebet let spil, og i løbet af få minutter havde Jens Larsen trillet de første bolde i nettet. Efter pausen fik Onsild bedre fat mens PIF's spil blev noget usammenhængende. Faktisk havde Onsild de største chancer i en halvleg, som Ejnar Jespersen lukkede med en følt frisparksbold helt opppe i det ene hjørne. Målscorere: Jens Larsen 3, Ole Vestergaard 1, Ejnar Jespersen 1