Resultater fra old boys turneringen.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?
27/05/02
FSI - PIF 1-3 (1-1)
Kim Hallas udlignede PIF´s 0-1 føring, så stillingen ved pausen var 1-1.Anden halvleg stod der PIF på, så gæsterne vandt en fortjent sejr, og FSI måtte notere sig det tredje nederlag i træk.
9 kampe = 16 points.

Referat fra PIF
Hat-trick af Jens Larsen
Der er altid en særlig intensitet over lokalopgør. I 1. halvleg skiftedes holdene til at have overtaget. Mikael Rauff i PIF målet hindrede med en flot parade FSI i at komme foran. I stedet gav samspil mellem Ole Vestergaard og Jens Larsen bonus til PIF. Ved næste "fare på færde" foran PIF målet fik Rauff igen reddet (se billedserie) , og bolden burde have være sparket væk. Men nej - Kim Hallas fik fat i den og snød to PIF spillere, for derefter at udligne til 1-1. Efter pausen stod der PIF på det meste, men kampen blev først afgjort i de sidste 10 min. Igen var Jens Larsen målscorer efter oplæg fra henh. Ulrik Christensen og Ole Vestergaard.

21/05/02
Spentrup 2 - FSI 3-2 (3-0)
Spentrup 2 førte 3-0 ved pausen. 2 af målene skyldtes dårligt forsvarsspil hos FSI. I anden halvleg pyntede Brian Adamsen 2 gange på resultatet, men det blev en fortjent sejr til Spentrup 2.
8 kampe = 16 points.

PIF - HH 1 7-1 (3-0)
Hammershøj holdt stand i ca. 20 min., inden Karl Henrik fik hul på scoringen med et Marodona lignende solo gennembrud. Derefter gik det slag i slag hvor de mest interessante detaljer var, hvorvidt Jens eller Åge havde misbrugt største chance. Hammershøj fik deres mål på et straffespark efter et kiks i PIF's forsvar. Målscorere: Jens Larsen 3, Olve Vestergård, Karl Henrik Svendsen, Ulrik Christensen, Henning Friis hver 1.

13/05/02
Rosendal - PIF 1-1 (1-0)
Der blev virkeligt løbet stærkt i denne kamp fra begge sider. PIF var lige ved og næsten men kiksede så den sidste aflevering en del gange. Rosendal havde vel ikke så mange muligheder, men udnyttede en mand mod mand situation i feltet til scoring. Efter pausen fik PIF den svage vind i ryggen hvilket betød, at Rosendal havde store problemer med at komme af med bolden. Masser af PIF pres, der bl.a. resulterede i hjørnespark, hvor Karl Henrik headede bolden i mål til 1-1. Rosendal kæmpede sig ud af problemerne, og var havde faktisk muligheder for at afgøre kampen til deres fordel.

7 kampe = 13 point

Spentrup 1 - FSI 2 - 1 (0-1)
FSI førte planmæssigt 1-0 ved pausen på et mål af Jørgen Busch. I starten af anden halvleg udlignede Spentrup 1, og sejrsmålet faldt midt halvlegen. FSI´s angribere var mildest talt uskarpe foran mål - chancer var der nok af, men FSI løb ind i årets første nederlag. Og Ove Elgaard må sidde over næste mandag p.g.a. et rødt kort.

7 kampe = 16 points.

06/05/02
BB - PIF 2-1 (1-0)
Det var en af de forfærdelige kampe, hvor spillet egentlig fungerede glimrende, men hvor bolden bare ikke ville i kassen. BB kom meget hurtig foran på et blødt langskud oppe i krogen, men derefter burde PIF i denne halvleg have lavet 5-6 mål. Efter pausen blev PIF's spil lidt for direkte, hvor alle var ivrige efter at få scoret. I stedet bragte en kontra BB på 2-0 inden Jens Larsen 5 min før tid fik reduceret til 2-1. Målscorere Jens Larsen 1

FSI - HLT 80 5-1 (1-1)
Gæsterne bragte sig foran 0-1, men heldigvis var OB 45 oversidder i dag, så holdleder Steen Norsgård havde lånt Benny Hallas, og det var ham, som udlignede til 1-1, der var stillingen ved pausen.
I anden halvleg scorede Benny Hallas yderligere 3 mål i træk og bragte dermed FSI foran 4-1. Jan Sørensen sluttede scoringen til 5-1.